Ако търсите блиндирана врата която да е надеждна и в същото време на достъпна цена това е точното място. Врати ABC гр. Стара Загора предлага богата гама на входни и блиндирани врати с доказано качество и произход. Ние ще ви консултираме за правилния избор на вашата входна врата. Ако все пак се колебаете можете да посетите и на място нашият шоурум и да разгледате богатата гама от модели и видове. Нашите консултати са на ваше разположение по всяко време.

Можете да прегледате и прочетете полезни съвети относно избора на подходяща врата тук : https://vratiabc.com/category/блиндирани-врати/

Ще разберете :

Блиндирани врати – Бързи Съвети за Избор на Врата

Избор на Входна Врата за Апартамент/Къща – Не купувайте преди да прочетете това!

Бърза заявка за поръчка :


Входни врати

Добрата входна врата е резултатът от съчетанието на Вашия бюджет, визията Ви за дома и тематичните особености на екстериора. Това може да се окаже едно от най-важните решения, които правите, тъй като входната врата е първото впечатление на гостите Ви за атмосферата на дома, за Вашата личност и виждане за стил.

С какво се отличават входните врати?

Тяхна основна функция е да предпазват Вас и Вашия дом от влиянието на външните елементи. Когато избирате врата, препоръчително е тя да има добри изолационни свойства като пяна, вата и други. Повърхността на вратата и гумените уплътнения ще Ви предпазят от всякакви атмосферни аномалии – дъжд, вятър, замърсявания, както и от непредвидени обстоятелства, като пожар.

В естетическо отношение, изборът на декорации за входните врати е достатъчно разнообразен. По отношение на безопасността, добре ще е да добавите поне още един заключващ механизъм, който е напълно различен от настоящия.

Видове входни врати

Основно могат да бъдат входни врати за затворено помещение или за открито, също  така – единични или двойни. По отношение на външния вид, видовете се делят на – електронни, съвременни, традиционни и модерни.

Дървени входни врати / от дърво /

Дървени входни врати

Дървени входни врати

Те влизат в категорията „традиционни“. Един от най-известните материали за тяхната изработка е европейският дъб. Доставя се от Полша и Украйна и расте при много студен климат, което е доказателство за неговата издръжливост и надеждност. Можете да използвате френски или немски дъб, макар че техният цвят е по-обикновен – светлозлатист, докато европейският дъб има сребриста, зърнеста повърхност. И двата вида материали са еднакво подходящи за дървени входни врати.

Френски входни врати

Френски входни врати

Френски входни врати

Това са естетически издържани двойни врати. Те имат по четири или шест панела с възможност за остъкляване. Остъкляването присъства и встрани от вратата. Тези видове врати не се препоръчват от експертите, тъй като са любим обект на крадците. Лесни са за разбиване и взлом, независимо от дебелината на стъклото. Най-често се ползват за едноетажни и двуетажни къщи в спокойните, крайни квартали на големите градове.

Комбинирани входни врати

Комбинация от висококачествена дървесина, бронирано стъкло и неръждаема стомана. Моделът върви със специална шпионка във формата на сфера над самата врата, която Ви позволява да видите кой стои пред дома Ви, без да отваряте вратата и без дори да се приближавате до нея. В същото време, входната врата осигурява достатъчно светлина и проветрение, за да не се чувствате като в капан в собствения си дом. Този вид врати имат възможност за добавяне на панел за котки и кучета.

Входни врати за къщи от ПВЦ

ПВЦ входни врати

ПВЦ входни врати

Този тип врати са по-евтини заради себестойността на материала който се използва, но определено не се препоръчват за жилищни помещения заради липсата на надеждност и сигурност. Подходящи са за външни помещения за които сигурността не е приоритет.

Стандартни врати

Тук влизат блиндираните и металните врати, които са масово предпочитани и поради това са лесно достъпни.

  1. Метални входни врати за апартамент – изработени са изцяло от метал, по-точно от два листа, между които има оребряване в различни форми, пълнеж и изолация. Боядисването е прахово и задължително се добавя многостранно заключване, шипове и допълнително гумено уплътнение. Металните врати са подходящи както за открито, така и за закрито.
  2. Блиндирани входни врати за къща или апартамент – изработени от двойна метална рамка с допълнителни листове, шумо- и топлоизолационни материали. Отличават се с независимите си заключващи системи, по-голямата тежест и вида на пантите. Предпочитани са за закрити помещения.

Широки врати

Тези нестандартни врати изглеждат модерно и, едновременно с това, връщат към една отминала епоха. Приветлива атмосфера, пищно гостоприемство – връх на естетическите възможности на входната врата. Изработват се предимно от дърво, като ширината им достига 1,2 м. Гланцова повърхност, обичайно се ползва по-тъмен цвят при боядисването. Остъкляването може да е с бронирано стъкло за по-голяма сигурност, матирано или с решетка.

Как да свалим мерки за врата?

  1. Ширина – мери се на три места – в горната, долната и средната част на рамката.
  2. Височина – отново се измерва в три точки. От мерките се вади сантиметър – той е за долния праг.
  3. Диагонали – тук измерването е малко по-различно. Не мислете за вратата като за правоъгълник, а като за квадрат и използвайте стената за опорна точка.

Монтиране

Лошият монтаж ще отнеме всички функции на Вашата врата – топлината, шумоизолацията, безопасността. Съвременните врати, в голямата си част, не могат просто да се закачат за пантите, особено що се отнася до входните врати. PVC моделите са най-разпространени и най-лесни за поддръжка. Комбинираните имат PVC и дърво – здрави, сигурни и стилни, но и по-тежки. GRP – изключително подходящи за променливи атмосферни условия.

Независимо от модела обаче, доверете се на специалист.

Как да изберем врата?

/ Или как да направим най-подходящия избор на входна врата за апартамент или къща /

Въпреки че съществуват готови и доказано издръжливи врати, винаги можете сами да изберете материалите за тяхната изработка. Ето какво е нужно да знаете:

  1. Дърво – моделите, направени от дърво, са първите врати изобщо. Дървото има функцията да пази естествената топлина, да създава привлекателен външен вид и Ви гарантира, че можете да го пребоядисате по всяко време. Търсете дърво с покритие от полиуретан – това предпазва от влага и раздуване.
  2. Стомана – синоним на сигурност и издръжливост. Когато имате опасения от влизане взлом, това е най-доброто решение. Когато сменяте една стоманена врата с друга, избягвайте да ползвате същите места за пантите, тъй като най-вероятно старите са вече износени. Стоманените врати са изключително тежки и пантите им се изхабяват бързо.
  3. Фибростъкло – изключително подходящо за влажен климат. Издръжлива конструкция, лекота – фибростъклото притежава много полезни качества и се ползва предимно за подвижни врати на бани, тераси или големи външни помещения.
  4. Алуминий – идеален против ръжда и отпечатъци от пръсти. Почиства се лесно. Вратите са леки, лесно заменяеми, но ако ползвате алуминий за входна врата, задължително го съчетайте с дървени или други метални панели.

На какъвто и материал да се спрете, помнете, че входната врата е най-тежката, най-масивната от всички врати в дома Ви. Тя посреща Вашите гости, но и Вашите недоброжелатели. За всички тя трябва да е еднаква – да внушава сигурност.

Алуминиеви входни врати за блок

Този тип врати можете да изберете ако търсите по-голяма сигурност за вашата кооперация или блок.

Блиндирани врати и какви са техните цени

Цените за вратите са различни и обикновено варират в следния диапазон – 500 лв – 1000 лв. В зависимост от вашата нужда ние можем да Ви препоръчаме най-добрия вариант за вашия дом. Най-добре е преди да изберете да се консултирате с нас по телефон или на място за да можем да Ви препоръчаме най-добрия вид врата за съответната цена.

Входна врата за апартамент

Много е важен избора който ще направите за своя личен дом. Трябва да намерите подходящото съчетание между сигурността и цената. От моделите по-горе можете да разгледате и да погледнете различните видове. Ако все пак не сте сигурни и не можете да изберете можете по всяко време да се консултирате с нас от тук : Контакти , за да ви помогнем във вашия избор.

Нашите контакти за гр. Стара Загора :

Нашия офис и шоурум е с адрес :

гр. Стара Загора
бул. „Свети Патриарх Евтимий“ №130

0885 414 684

Работно време:

Понеделник  –  Петък :  09:00 – 19:00
Събота : 09:00 – 15:00

Можете да заповядате и разгледате различните модели.

Предлагате ли Блиндирани врати Стара Загора ?

Да имаме различни модели на достъпни цени, като в раздела ще можете да разгледате и намерите и различни видове цветове и покрития от които да изберете най-подходящия модел за вашият дом.

Извършвате ли монтаж на врати за гр. Стара Загора ?

Да ние извършваме монтаж както и премахване на стари дървени врати по запитване. За повече информация можете да се свържете с нас на посочените координати в секция контакти 

Всички ваши входни врати ли са на добри цени ?

Ние се стремим да предложим качествен продукт на достъпна цена за крайния клиент. Нямаме прекупвачи и така успяваме да предложим адекватни добри цени спрямо пазара. Допълнително можете да изберете и различни видове цветове и покрития като така можем да отговорим дори и най-капризните нужди.

Блиндирани врати цени – Стара Загора
4.6 (92.5%) 24 votes