Меню
Кошница

ПОЦИНКОВАНА ВРАТА ЗА МАЗЕ

ПОЦИНКОВАНА ВРАТА ЗА МАЗЕ
ПОЦИНКОВАНА ВРАТА ЗА МАЗЕ
  • Наличност: В наличност
400.00лв

♦ Плътна врата с пълнеж
♦ Широчина на касата – 60 мм.

♦ Дебелина на ламарината на касата – 1.2 мм.
♦ Дебелина на ламарината на крилото – 1 мм.
♦ Брава
♦ Секретен патрон
♦ Дръжка


Размери и цена:

680/ 2000 мм. – 400.00 лв.
780/ 2000 мм. – 410.00 лв.
880/ 2000 мм. – 420.00 лв

Описание:

Поцинкованата врата за мазе е специално проектирана, за да осигури сигурност на входа към мазето или към друга помещение за съхранение на имущество. Тя е изработена от висококачествена ламарина, която предоставя надеждност, здравина и дълготрайност на вратата.

Вратата е с пълнеж, който я прави плътна и по този начин предпазва от проникване на външни вредности. Касата е с широчина от 60 мм, което я прави устойчива и здрава. Дебелината на ламарината на касата е 1.2 мм, а на крилото - 1 мм, което я прави устойчива на външни въздействия.

Вратата е оборудвана с брава, която осигурява допълнителна защита от нежелани посетители. Бравата е с механично заключване и може да бъде отключена само с ключа, който идва с вратата. Секретният патрон е допълнителна мярка за сигурност и представлява система за заключване с код, който е известен само на собственика на вратата. Дръжката е удобна за отваряне и затваряне на вратата.

Този модел врата за мазе е поцинкована, което я предпазва от корозия и я прави подходяща за употреба както вътре, така и външно на сгради. Тя е лесна за монтаж и демонтаж и може да бъде използвана както за съхранение на хранителни продукти, така и на други имущества. В заключение, поцинкованата врата за мазе е надеждна и устойчива врата, която предоставя сигурност и защита на имуществото. Тя е лесна за монтаж и използване и е подходяща за входовете на мазета, складове или други помещения за съхранение на имущество.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър