Меню
Кошница

ПОЦИНКОВАНА ВРАТА ЗА МАЗЕ

ПОЦИНКОВАНА ВРАТА ЗА МАЗЕ
ПОЦИНКОВАНА ВРАТА ЗА МАЗЕ
  • Наличност: В наличност
400.00лв

♦ Плътна врата с пълнеж
♦ Широчина на касата – 60 мм.

♦ Дебелина на ламарината на касата – 1.2 мм.
♦ Дебелина на ламарината на крилото – 1 мм.
♦ Брава
♦ Секретен патрон
♦ Дръжка


Размери и цена:

680/ 2000 мм. – 400.00 лв.
780/ 2000 мм. – 410.00 лв.
880/ 2000 мм. – 420.00 лв

Описание:

Поцинкованата врата за мазе е специално проектирана, за да осигури сигурност на входа към мазето или към друга помещение за съхранение на имущество. Тя е изработена от висококачествена ламарина, която предоставя надеждност, здравина и дълготрайност на вратата.

Вратата е с пълнеж, който я прави плътна и по този начин предпазва от проникване на външни вредности. Касата е с широчина от 60 мм, което я прави устойчива и здрава. Дебелината на ламарината на касата е 1.2 мм, а на крилото - 1 мм, което я прави устойчива на външни въздействия.

Вратата е оборудвана с брава, която осигурява допълнителна защита от нежелани посетители. Бравата е с механично заключване и може да бъде отключена само с ключа, който идва с вратата. Секретният патрон е допълнителна мярка за сигурност и представлява система за заключване с код, който е известен само на собственика на вратата. Дръжката е удобна за отваряне и затваряне на вратата.

Този модел врата за мазе е поцинкована, което я предпазва от корозия и я прави подходяща за употреба както вътре, така и външно на сгради. Тя е лесна за монтаж и демонтаж и може да бъде използвана както за съхранение на хранителни продукти, така и на други имущества. В заключение, поцинкованата врата за мазе е надеждна и устойчива врата, която предоставя сигурност и защита на имуществото. Тя е лесна за монтаж и използване и е подходяща за входовете на мазета, складове или други помещения за съхранение на имущество.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност