Меню
Кошница

ВРАТА ЗА МАЗЕ

ВРАТА ЗА МАЗЕ
ВРАТА ЗА МАЗЕ
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ВРАТА ЗА МАЗЕ
570.00лв

Изработва се по индивидуален размер


♦ Един лист ламарина

♦ Широчина на касата – 60 мм.

♦ Дебелина на ламарината на касата – 1.2 мм.

♦ Дебелина на ламарината на крилото – 1 мм.

♦ Брава

♦ Секретен патрон

♦ Дръжка

♦ Произход: България


Цена:
на грунд – 570.00 лв.
боя по RAL – 720.00 лв.


Описание : 

Вратата за мазе е специално проектирана, за да осигури сигурност на входа към мазето или към друга помещение за съхранение на имущество. Тя е изработена от висококачествена ламарина, която предоставя надеждност, здравина и дълготрайност на вратата.Тази врата е оборудвана с брава и секретен патрон, които осигуряват допълнителна защита от нежелани посетители.

Бравата е с механично заключване и може да бъде отключена само с ключа, който идва с вратата. Секретният патрон е допълнителна мярка за сигурност и представлява система за заключване с код, който е известен само на собственика на вратата.Вратата за мазе е изработена в България, където се спазват високи стандарти за качество и безопасност на продуктите. Тя е лесна за монтаж и демонтаж и може да бъде използвана както вътре, така и външно на сгради.

Вратата за мазе е със стандартни размери, но може да бъде изработена и по индивидуални размери, според нуждите на клиента. Тя се предлага в боядисана в грунд или в различни цветове, което позволява на клиентите да изберат цвета, който най-добре отговаря на интериора или екстериора на сградата.В заключение, вратата за мазе е надеждна и устойчива врата, която предоставя сигурност и защита на имуществото. Тя е лесна за монтаж и използване и е подходяща за входовете на мазета, складове или други помещения за съхранение на имущество.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност