Меню
Кошница

За нас

ВРАТИ ABC – БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Ако Вашата цел не е просто да ремонтирате жилището, а искате да го превърнете в дом, ПОПАДНАЛИ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО. Ние можем да Ви предложим СИГУРНОСТ, УЮТ И КОМФОРТ.

Фирмата  се занимава с дистрибуция и монтаж на входни, интериорни врати и климатици.

Входните ни врати, са произведени от висококачествени материали – гаранция за устойчивост, шумо  и топлоизолация. Подбрали сме най-стабилните модели с няколко вида заключвания, за да изберете най-добрата за Вас.

Правилно подбраните интериорни врати (модел, цвят и покритие) създават усещане за уют, а при нас можете да намерите богат избор от цветови решения и дизайн.

Най-голямото ни предимство е, че в случай, че не намерите Вашия модел врата, ние можем да  я изпълним по Ваш индивидуален проект.

Предлагаме Ви още богат избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени производители.  Правилно подбраният климатик е гаранция за комфорт.

Заповядайте в шоурумът ни! Нашите квалифицирани продавач-консултанти ще Ви запознаят с това, което предлагаме и ще Ви изготвят индивидуална оферта.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност