Меню
Кошница

МЕТАЛНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ВРАТА- ЕДНОКРИЛА

МЕТАЛНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА  ВРАТА- ЕДНОКРИЛА
МЕТАЛНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ВРАТА- ЕДНОКРИЛА
  • Наличност: В наличност
  • Модел: МЕТАЛНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ВРАТА- ЕДНОКРИЛА
470.00лв

♦ Двустранно поцинкована ламарина боядисана в RAL7035


♦ Широчина на касата – 44 мм.


♦ Дебелина на ламарината на касата – 1.5 мм.


♦ Дебелина на ламарината на крилото – 1 мм.


♦ Брава


♦ Секретен патрон


♦ Дръжка


Размери и цена:


800/2000 мм. – 470.00 лв.


900/2000 мм. – 490.00 лв.


1000/2000 мм. – 510.00 лв.Описание :

Металната мултифункционална врата - еднокрила е изработена от висококачествен метален профил, който осигурява здравина, надеждност и дълготрайност. Тази врата е подходяща за входовете на магазини, складове, офиси, фабрики и други промишлени сгради, където се изисква висока степен на сигурност и контрол на достъпа.

Металната врата е изключително устойчива на външни атмосферни условия, трудно повреждаема и лесна за почистване. Тя може да бъде оборудвана с множество опции за сигурност и контрол на достъпа, включително брави, кодови панели, карти, биометрични системи за разпознаване на пръстови отпечатъци и други.

Този модел врата може има различни размери според нуждите на клиента. Тя се предлага в различни цветове и дизайни, като може да се избере вътрешен панел от различни материали като PVC, стъкло, дърво и други. Вътрешният панел не само допринася за визуалния ефект на вратата, но и осигурява допълнителна звукоизолация и топлоизолация. Металната мултифункционална врата - еднокрила е лесна за монтаж и демонтаж, което я прави подходяща за различни приложения и ситуации. Тази врата е изключително надеждна и осигурява висока степен на сигурност и защита на имуществото и персонала в сградата. В заключение, металната мултифункционална врата - еднокрила е изключително устойчива и сигурна врата, която предлага широк спектър от функции за контрол на достъпа и сигурността на сградата. Тя е подходяща за използване в промишлени и комерсиални сгради, където се изисква високо ниво на защита и контрол.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър