Меню
Кошница

ОТВАРЯЕМОСТ ВРАТИ

ОТВАРЯЕМОСТ ВРАТИ

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЯ ИНТЕРИОРНА ВРАТА Е ЛЯВА И КОЯ ДЯСНА: Разгледайте диаграмите за да разберете вашата врата дали се отваря в ляво или в дясно. Можете лесно да определите кога плъзгащата врата е отваряема от ляво надясно или от дясно наляво.

Ако се чудите как се определя лява или дясна врата да поставите от снимките горе можете лесно да разберете кой тип да изберете. Също така може да видите и най-добри практики накъде се отварят вратите.

Често задавани въпроси

Как да разбера коя врата е лява и коя е дясна?

За да разберете дали врата е лява или дясна, трябва да стоите с гръб към стената, на която е монтирана вратата.Ако панелът на вратата се отваря към лявата ви ръка, това означава, че вратата е ЛЯВА. Ако панелът на вратата се отваря към дясната ви ръка, това означава, че вратата е ДЯСНА. Можете също да разгледате вратата отворена от двете страни. Ако панелът на вратата е в лявата част на касата, когато сте с гръб към стената, вратата е лява. Ако панелът на вратата е в дясната част на касата, когато сте с гръб към стената, вратата е дясна.

Как да разбера коя плъзгаща врата е лява и коя дясна?

За да разберете коя плъзгаща врата се отваря наляво, а коя - надясно, трябва да стоите с гръб към мястото, където е монтирана вратата.Ако плъзгащата врата се отваря към лявата ви страна, когато сте с гръб към монтирането на вратата, то тя е врата, която се отваря наляво. Ако плъзгащата врата се отваря към дясната ви страна, когато сте с гръб към монтирането на вратата, то тя е врата, която се отваря надясно. Можете също да погледнете отворената плъзгаща врата отвътре. Ако плъзгащата врата е в лявата част на отвора, когато гледате към входната точка, то тя се отваря наляво. Ако плъзгащата врата е в дясната част на отвора, когато гледате към входната точка, то тя се отваря надясно.