Меню
Кошница

Пожароустойчиви

Модел: ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАТИ
Пожароустойчиви врати REI 60, 90 и 120, еднокрили и двукрили с период на огнеустойчивост до 60, 90 и 120 мин. Вратите отговарят на изискванията за граница на пожароустойчивост и притежават становище от Дирекция Национална Служба Пожарна и Аварийна Безопасност за приложимост в Република България.Врат..
710.00лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Разгледайте предложенията на VratiABC за противопожарни / пожароустойчиви врати. Можете да видите и различни видове врати на място в нашия шоурум гр. Стара Загора.

Всички пожароустойчиви врати които предлагаме изцяло отговарят на изискванията за пожарна защита и осигуряват спокойствието което ви е нужно.

Противопожарните врати са много важен елемент от цялостното проектиране на една сграда и неговата завършеност във връзка с безопасността и използването на общи площи и помещения със засилена опасност от пожар.

Помещения където се използват такъв тип врати са : Кухни, Офиси, врати към общи помещение с цел ограничаване на разпространяването на евентуален пожар.

Ако не сте сигурни какъв избор на противопожарна врата да направите ние сме винаги насреща за безплатна консултация и съвет. Можете да се свържете с нас на посочените телефони / email.

Врати – VratiABC

Адрес :
гр. Стара Загора
бул. „Свети Патриарх Евтимий“ №130

Телефон:
0885 414 684

E-mail :
vrati_abc@abv.bg

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност