Меню
Кошница

Покритие CPL за врати - информация


Покритието CPL се отличава с изключителна здравина. Притежава устойчивост при високи температури и различни химически вещества (почистващи препарати) и киселини, устойчивост срещу износване, избеляване и надраскване и е удароустойчив. Качеството на всички CPL врати гарантира поне двойно по-дълъг живот в сравнение с много други различни, изкуствени покрития. Вратите с това покритие се поддържат по-лесно и техните декори не се различават от тези на природното дърво.
Наименованието CPL (Continuous Pressure Laminate )описва производствената технология за пластиков ламинат на непрекъсната преса, където налягането на материала се увеличава непрестанно. Това явление се нарича „ютиен ефект”, при който поетапно се отстраняват въздух и газове от различните слоеве на ламината . Този изпитан метод е гаранция за отлична пластичност и качество.
Вратите с покритие CPL, се препоръчват за всякакви пространства, но най-вече за помещения в които има голям човекопоток и където са подложени на висока експлоатация, като например хотели, офиси, обществени места, учебни заведения, болници, лаборатории и лекарски кабинети.
CPL ламинатите след години остават без промяна такива, каквито са били при покупката.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност