Меню
Кошница

DAIKIN FTXM71M (R-32)

DAIKIN FTXM71M (R-32)
DAIKIN FTXM71M (R-32)
  • Наличност: В наличност
  • Модел: DAIKIN FTXM71M (R-32)
0.00лв

МощностBTU24000
Капацитет – охлаждане (мин.-сред.-макс)kW-7,10 –
Капацитет – отопление (мин.-сред.-макс)kW-8,20 –
Консумирана мощност – охлажданеkW2,34
Консумирана мощност – отоплениеkW2,57
Сезонна ефективност – охлаждане, SEER / Клас6.80 / А++
Сезонна ефективност – отопление, SCOP / Клас3.81 / А
Габаритни размери – Височина / Дължина / Ширинаmm295 / 1040 / 300
Теглоkg14
Гаранционен срокМ.36
DAIKIN FTXM71M е инверторен климатик със стенен монтаж, предназначен за охлаждане и отопление на помещения с големи размери, като офиси, магазини или жилища. Климатикът има висока енергийна ефективност и е класифициран в класа на най-енергийно ефективните A+++.

Мощността на устройството е 7,1 kW за охлаждане и 8 kW за отопление, което го прави подходящ за работа в големи помещения. Климатикът разполага с иновативна технология на Daikin - "Intelligent Eye", която използва сензор за движение, за да детектира наличието на хора в помещението и да насочва въздушния поток към тях, за да се постигне по-добра ефективност и комфорт.

DAIKIN FTXM71M разполага с изключително тих вътрешен блок, който е подходящ за работа в помещения, където се изисква минимално ниво на шум. Устройството има множество функции за комфорт и управление, включително програмируем таймер, функция за автоматично почистване на филтъра и технология за самодиагностика, която известява за проблеми в работата на устройството.

Дизайнът на DAIKIN FTXM71M е стилен и модерен, като се вписва перфектно във всяко помещение. Климатикът има компактни размери и е лесен за монтаж, като може да бъде управляван от дистанционно управление или чрез смартфон с инсталираната приложение на Daikin.В заключение, DAIKIN FTXM71M е висококачествен и енергоефективен климатик, който предлага голям комфорт и множество функции за управление и контрол на температурата в помещението.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност