standart

STANDART

Цени от 225.00 лв.

style-2hm

STYLE 2HM

Цени от 284.00 лв.

STYLE 2M

STYLE 2M

Цени от 284.00 лв.

3M

STYLE 3M

Цени от 284.00 лв.

STYLE 4M

STYLE 4M

Цени от 284.00 лв.

STYLE 1VH

STYLE 1VH

Цени от 284.00 лв.

STYLE 1V

 STYLE 1V

Цени от 284.00 лв.

STYLE DV

STYLE DV

Цени от 284.00 лв.

STYLE 2V

STYLE 2V

Цени от 284.00 лв.

SILVER 2S

 SILVER 2S

Цени от 284.00 лв.

SILVER 6S

 SILVER 6S

Цени от 284.00 лв.

3S

SILVER 3S

Цени от 284.00 лв.

2SV

SILVER 2SV

Цени от 284.00 лв.

Интериорни врати Eurostill ( Евростил ) за вашия дом от VratiABC.com гр. Стара Загора. Всеки дом и апартамент е различен и ние много добре знаем това. Заповядайте на място в нашия шоурум за да Ви посъветваме напълно безплатно какъв тип би бил най-подходящ за вашия случай.

Полезна информация може да прочетете повече и в нашата секция с полезни статии – https://vratiabc.com/category/интериорни-врати/

Така ще разберете например :

Какво покритие да изберем за интериорната врата?

Съвети при избор на интериорни врати – Няколко скрити тайни.

Избора на подходящ модел ви гарантира дълги години спокойствие и уют в дома.

Бърза заявка за поръчка :


Евтини и качествени интериорни врати Стара Загора

Независимо дали избирате врата за дома или офиса си, интериорът винаги се нуждае от завършващ елемент. Тази врата е изходът от едно помещение и входът към друго.

Какво представляват интериорните врати?

Това са врати, чиято технология по нищо не се отличава от тази на входните врати с изключение на това, че са по-леки и при тях не се срещат блиндираните модели. Имат един заключващ механизъм или никакъв. Плъзгащите се врати нямат дори брава.

Каква е разликата между външните и интериорните врати?

Освен в тежестта си и материалите, външните врати се нуждаят от допълнителна обработка, за да могат да издържат на всякакви атмосферни условия. Интериорните врати могат да бъдат само боядисани и дори – пребоядисвани. Освен това, лепилото за външните врати е по-скъпо и качествено, докато при интериорните модели Ви е напълно достатъчен привлекателния външен вид.

Видове интериорни врати

Съвременните интериорни врати се разглеждат по-скоро откъм стила си, отколкото откъм материала, от който са направени.

 1. Панелни врати – това са най-често срещаните врати за дома. Могат да бъдат прахово боядисани, покрити с ламинат, да имитират дърво и други шарки.

  Панелни врати

  Панелни врати

 2. Леки врати – класическа и лесна опция за Вашия дом. Изчистени откъм детайли, леките врати са напълно плоски, не заемат особено пространство и изглеждат невероятно елегантно насред останалата част от интериора.
 3. Свързани врати – подвид на плъзгащите се врати, който се състои от няколко части, сгъващи се при отваряне. Монтират се на висяща релса.
 4. Френски врати – традиционни врати, тежки, често пъти с декорации от стъкло или релефни панели.
Френски врати

Френски врати

 1. Плъзгащи се врати – идеални за стаи, в които няма достатъчно пространство за работа.

  Плъзгащи се врати

  Плъзгащи се врати

 2. Вградени – могат да се монтират на висящ корниз или в куха стена. Подходящи са за домове, при които стените са много тънки или пространството за вратата – много тясно.

  Вградени врати

  Вградени врати

Какви материали се използват за интериорните врати?

Масивна дървесина – най-издръжливите интериорни врати. Също – много тежки, устойчиви на удар, надраскване и други. Притежават естетическо очарование.

С твърда сърцевина – прави се от шперплат или формован композит за имитация на дърво. Изглежда по същия начин като масивната дървесина, но цената е по-ниска. Значителен недостатък е, че могат да бъдат повредени – да се изкривят или надуят – от влага или топлина.

С кухо ядро – най-евтиният вариант и най-малко издръжлив. Изградени са от дървена рамка, шперплат или дървени стърготини и запълнени с картон за форма. Най-леки са като тегло.

Всеки от материалите има своите слаби и силни страни. Намирането на компромис зависи от личния вкус и бюджета, с който разполагате. Също така, трябва да имате предвид, че е възможно да имате повече от един тип интериорна врата.

Каква интериорна врата да изберем за офиса?

Офисът е територия на отговорности и задължения, затова трябва да сте сигурни, че Вашето работно място изглежда възможно най-професионално. По отношение на стила, нужна Ви е врата с неутрален цвят. Така няма да се притеснявате, ако пребоядисате помещенията или смените мебелите. Важно е стилът да бъде прост – гладката повърхност, по която няма детайли или други елементи, предлага по-изтънчен външен вид и по-лесно почистване. Тази тенденция към модерните интериорни врати се нарича „минимализъм“ – всичко трябва да е сведено до най-необходимото.

Интериорната врата в офиса може да има прозорци, стига това да допринася за осветлението на помещенията. Обърнете внимание и на трайността на пантите – в зависимост от това колко често ползвате вратата в офиса си, изберете модел, който няма да ги натоварва допълнително. Инвестирането в качествен продукт е дългосрочен и сигурен план – ако разчитате, че можете по-често да сменяте вратите, като купувате по-евтини модели, това може да Ви излезе по-скъпо.

Специални интериорни врати

Това са модели, които се изработват по поръчка и то не заради дребни детайли, а във връзка с големи интериорни подобрения. Сред специалните врати има модели, които имитират цели стелажи с книги, двойни огледала, въртящи се широки врати, висящи, секретни, тип „решетка“, стъклени с метална рамка и много други.

Eurostill – Интериорни врати
4.3 (85.71%) 14 votes