Меню
Кошница

Новини - интериорни врати

Полезни новини

December 22, 2021 Входната врата - защо е нужно да е качествена за сигурността у дома?
0
Целта на входните врати е да ни осигуряват чувство за сигурност и безопасност, когато сме вкъщи, и още по-повече когато сме навън, но да ги затворим и заключим не е достатъчна мярка, която да защити дома ни от крадци.  Забързани в нашите задачи, дост..
November 24, 2021 Врати за апартамент с естествен фурнир
0 9
Естественият дървен фурнир се получава от ствола на дърво. Според вида и приложението си, стволът се разрязва на различни по дебелина листове с уникални шарки. Всеки фурнир е неповторим, неподражаем, което го прави толкова търсен. Дори листовете от е..
November 18, 2021 Интериорни врати със стъкло с принт мотиви
0 10
Съществуват персонализирани интериорни врати, които се изработват според желанията на клиента, било то от рядко дърво, с необичайна дърворезба или боядисани с ръчно смесен цвят. Дори най-големият майстор не може да пресъздаде едно към едно онова, кое..
November 14, 2021 Гладки интериорни врати – предимства
0 8
Незабележими, но крайно необходими – интериорните врати са не само част от интериора на всеки дом, но и свързващо звено между отделните му елементи, най-вече мебелите. Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането е десените, цветовете и т..
August 24, 2021 Входни врати - кои са топ съветите при избор
0 110
Чрез входната врата можете да узнаете много за хората, които живеят в този дом, или сами да заявите какви се по природа – държите на сигурността и защитата; предпочитате естетиката и привлекателните цветове; познавате материалите и извличате най-голе..
August 18, 2021 Стъклени врати - внесете лукс в ежедневието
0 113
Ако желаете да освежите дома си по ефектен начин, то опитайте със стъклени врати. Според това колко широка е вратата и стъклото, те могат да обозначават предназначението на отделните помещения и дори да играят ролята на своеобразни стени, които не са..
August 11, 2021 Врати с транспортни дефекти - какво не ви казват
0 120
Подобно на дрехите и уредите втора ръка, на пазара ще намерите много стоки, които се предлагат на ексклузивно ниска цена само защото имат транспортни дефекти. Вместо производителят да губи пари, като изтегли продукта си от рафтовете, за да го прерабо..
July 30, 2021 Плъзгащи интериорни врати - Не купувайте преди да прочетете
0 95
Плъзгащите врати предлагат неподозирани ползи – от осигуряване на лесен достъп между помещенията до икономия на пространството. Благодарение на своята универсалност, плъзгащите врати намират приложение както в бита, така и в търговските помещения. Не..
July 21, 2021 Евтини интериорни врати - За какво да Внимаваме
0 132
Съществуват два типа бюджетни интериорни врати – такива, които са направени от евтини материали, и такива, които са на промоция. Трудно е да се каже със сигурност кой превъзхожда по качество и кой – по естетика, но общото помежду им е, че са достъпни..
June 10, 2021 Съчетаване на врати и ламинат
0 256
Светъл ламинатВ тази категория дървесните нюанси на ламината варират между медни и розовеещи. Обичайно ще намерите първокласни подове от ясен, които подхождат на разнообразни класически текстури в карамел – фини ленени завеси със златист отблясък или..
June 9, 2021 Цветни интериорни врати - За кой са подходящи
0 168
Най-добрият начин да изберете цвят за интериорните си врати, а и за да научите повече за себе си, е като откриете що за човек сте. Изпълнителен и делови или интелигентен и спокоен? Позитивен и творчески или вглъбен и уверен? Когато видите кои са най-..
June 8, 2021 Какъв цвят да боядисам вратите ?
0 256
Изборът на нов цвят за интериорната врата съвсем не е като избора на нова дреха. Какво искате да изразите и какво ще подчертаете в интериора си? – това са двете основни задачи, които трябва да си поставите, преди да вземете решение. Неутрални тонове ..
June 8, 2021 Светли или тъмни интериорни врати
0 312
Дали ще изберете светъл или тъмен цвят за интериорната си врата, зависи изцяло от Вашите предпочитания и визията Ви за дома – дали искате вратата да се съчетае с цветовите схеми, да се слее с пейзажа или да заживее свой собствен живот. Съчетание на ц..
May 31, 2021 С какво се съчетава цвета на интериорните врати
0 175
Интериорните врати могат да са невероятно пластични откъм цветове. Вие можете както да ги пригодите към настоящия си интериор, така и да създадете напълно нов дизайн, ползвайки вратата за отправна точка. Кремообразни, неутрални цветовеАко в дома Ви и..
May 24, 2021 Модерен цвят врати - разберете кой е за вас
0 175
С всяка изминала година палитрата с модни цветове се мени – в един сезон ще видите електрични цветове, в друг – пастелни. Интериорните врати обаче не са дрехи и тяхната боя издържа дълго време, понякога десетки години. Ако искате да изберете цвят за ..
May 20, 2021 Защо покупката на качествена интериорна врата спестява пари и средства?
0 178
Разликата между качествена входна и качествена интериорна вратаМнозина потребители не правят разликата между входна и интериорна врата, смятайки че могат да купят един и същи модел за всички рамки и каси. Това може да е било практика в миналото, но д..
May 13, 2021 Интериорна врата с изкуствено или естествено покритие - предимства и недостатъци
0 178
Какво очаквате от една интериорна врата? Да се поддържа лесно или да изглежда добре? Да е устойчива на надрасквания или да събира погледите на гостите Ви? Различните нужди и приоритети направиха пазара на интериорни врати наистина богат. Сред моделит..
April 21, 2021 Какви са основните предимства на качествените интериорни врати пред евтините алтернативи
0 93
Човек получава онова, за което плаща. Това е желязното правило при избора и купуването на интериорни врати. Монтажистите на врати и майсторите, които се занимават с поправката, са на мнение, че ако имате възможност да изберете по-качествен продукт, н..
March 25, 2021 Какви са едни от най-големите грешки, които можете да допуснете при избора за входна врата
0 145
Входната врата е един от най-важните избори за безопасността и естетиката на дома Ви. Вратата не служи само за защита от крадци, но също така Ви предпазва от външни влияния. Тя е първото и последното нещо, което гостите Ви виждат. Тя..
March 16, 2021 Интересни джаджи за входни врати които можете да купите от Aliexpress
0 357
Aliexpress е сайт, в който човек може да намери абсолютно всичко. Включително вещи, за които никога не е подозирал, че могат да му влязат в употреба. Входните врати са единствената бариера между дома Ви и външния свят. Един от начини..
March 10, 2021 Дървени интериорни врати – предимства
0 176
Ако за Вас ключовото предимство при интериорните врати е естетиката, то дървените врати са отговорът. Дървото е най-екологичният материал, който е не само възобновяем ресурс, но и ценно допълнение към Вашия дом. Видове дървени врат..
February 26, 2021 Как се монтират плъзгащи врати
0 589
Плъзгащите врати са популярен избор както при малките апартаменти, за да спечелите повече място, така и при по-големите за естетичен и представителен вид. Плъзгащите врати са подходящи за всички видове помещения – трапезарии, спални, бани, дори балко..
February 22, 2021 Интериорни врати за хол с фурнир или с ламинат
0 180
Няма нищо по-красиво и желано за интериорните врати в хола да са от естественото дърво. Но тъй като цената му не винаги се вмества в бюджета на всеки, на пазара ще откриете множество имитации, често пъти, по-леки и функционални. Едни от тези модели в..
February 12, 2021 Избор на интериорна врата с прозорец за хол
0 169
Обичайно, холът е дълго, вътрешно помещение, свързващо всички стаи в дома Ви, включително входната врата. В зависимост от големината на жилището, холът може да е съединен с антрето или да представлява нещо средно между двете. Основна отличителна черт..
December 30, 2020 След монтажа на интериорните ни врати - какви ремонтни/освежителни дейности трябва да предвидим
0 114
Колкото и внимателни да сте при избора си на интериорни врати, никак не бихте могли да предвидите точно как ще изглеждат и дали ще се впишат в дома Ви. Да, след монтажа следва голямо почистване, напасване на детайлите и почивка, а малко след това - о..
December 24, 2020 Модели интериорни врати със стъкло - какви са предимствата
0 173
 Интериорните врати със стъкло не са нещо ново на пазара, но определено са модели, за които си заслужава да помислите. Тук не става въпрос само за естетика - в тях се крие потенциал, за който дори не сте предполагали. Какво представляват интериорните..
December 16, 2020 Какво е важно да знаем преди избор на интериорни врати
0 129
Изборът на нови интериорни врати понякога може да се окаже по-труден от това да намерите правилния цвят за стените си или подходящите мебели за дома си. Интериорните врати са сред нещата, които използвате (и виждате) най-често. Те трябва да са не сам..
November 24, 2020 Седем съвета за избор на входна врата
0 292
Входната врата е първото и последното нещо, което гостите Ви ще видят. Тя не служи само за да направите добро впечатление, но и за да поддържа дома Ви уютен и безопасен. Входната врата е и отлична инвестиция в бъдещето – тя може да спести от сметките..
November 20, 2020 Как правилно да инсталирате интериорната си врата
0 271
Дръжките при интериорните врати имат както естетична, така и практична функция. Те трябва да отговарят на вида на бравата (обикновена, секретна, сервизна) и на цялостния дизайн на Вашата врата. Във всеки случай, дръжките не играят почти никаква роля ..
November 11, 2020 Експертно упътване за избор на дръжки за интериорни врати
0 352
Ако бъдат избрани правилно, дръжките за интериорни врати могат да се превърнат в същинско бижу. Интериорните врати имат множество функции – те не само разделят и обозначават предназначението на различните помещения в дома Ви, но и придават завършенос..
October 29, 2020 Качествени интериорни врати - начин да спестим от средства за отопление през зимата
0 286
Качествениинтериорни врати - начин да спестим от средства за отопление през зиматаВсички качествени интериорни врати трябва да бъдат с добри параметри по отношение на съхранението на топлината в стаите през зимата.Студените месеци подлагат обитателит..
October 23, 2020 Двулицева врата за баня с огледало - хитрият начин да получите 2 в 1
0 528
Научете повече за преимуществата от монтажа на двулицева врата за баня с огледало от тази статия. Интериорните врати са предпочитан акцент в стаите от дизайнерите. Те изглеждат изключително и позволяват да се придаде на помещението не само индивидуал..
October 1, 2020 ТЕРА СТИЛ БГ ЕООД сключи договор за изпълнение на Проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и  конкурентоспособност“, съфинансирана от Ев
0 862
ТЕРА СТИЛ БГ ЕООД сключи договор за изпълнение на Проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и  конкурентоспособност“, съфинансирана..
September 27, 2020 Как да изберем интериорна врата според дизайна и цветовете
0 194
Интериорният дизайн е известен с това, че с него никое решение не е просто. Колкото и възможности да лежат пред Вас, колкото и време да отделите и дори да разполагате с опитен дизайнер, изборът винаги е някъде между мечтания идеал и горчивия компроми..
September 20, 2020 Интериорни врати със стъкло - какви са предимствата
0 290
Стъклото се изработва от три прости съставки – калцинирана сода, пясък и варовик. Стъклото се асоциира с прозрачност и твърдост, но въпреки това остава крехко и чупливо. То е способно да внесе изтънченост и разнообразие в интериора, за него може да с..
September 8, 2020 Защо да изберем български интериорни врати пред евтини китайски алтернативи
0 426
Всичко, което планирате да купите; всичко, за което можете да се сетите вече има своя евтина алтернатива. Китай дори произвежда мартенички за българския пазар, така че нищо чудно, че разполага с такъв богат избор от интериорни врати. Вратите обаче не..
August 15, 2020 Атмосферните влияния върху входните врати
0 328
Случва се в един ден входната Ви врата да изпита върху себе си действието на всички природни елементи и климатични промени. Не само това, но и температурните разлики в дома Ви никак не помагат в неравната борба. Ето защо трябва да обърнете особено вн..
August 15, 2020 Заключващи механизми и подходящ избор за входна врата
0 921
В 34% от случаите, крадците използват външната врата, а на всеки 13 секунди се извършва влизане с взлом. Да, заключващите механизми не са единственото ниво на защита, което Ви е необходимо, но Вие можете да го подсилите, като разберете повече за ключ..
August 15, 2020 Струва ли си да купим по-скъпа входна врата?
0 546
Всяка покупка е въпрос на приоритет – едни хора си купуват мотоциклети, други – автомобили; едни предпочитат евтини врати, други – по-скъпи. Нуждаете ли се обаче от скъпа врата? Всичко зависи от това дали имате нещо ценно в дома си; нещо, което да ис..
August 15, 2020 Какъв тип интериорна врата е най-добра за апартамент?
0 433
Интериорните врати може и да са незабележими понякога, но са необходими на всеки апартамент. От това дали живеете в малък или голям апартамент; на влажно или горещ климат зависи и каква врата трябва да изберете.Врати за малък апартаментМалките апарта..

Тук ще намерите полезна информация за покупка и монтаж на интериорни и входни врати.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност