Меню
Кошница

Новини - интериорни врати

Полезни новини

March 22, 2024 Видове входни врати за къща и как да изберете подходящия модел през 2024
0 69
Изборът на входна врата за вашата къща е важно решение, което не само влияе на сигурността и изолацията на дома ви, но и допринася за първото впечатление, което оставя вашият имот. В днешно време пазарът предлага разнообразие от опции, като всяка от..
March 5, 2024 Предимствата на вратите за баня с огледало от Евростил
0 73
В съвременния свят, домът е мястото, където търсим комфорт, функционалност и естетика. Интериорът на банята не прави изключение от това правило. Една от най-модерните и практични добавки към банята през последните години са вратите за баня с огледало..
February 6, 2024 С какво може да се боядисват стари интериорни врати - Избор на хубава и качествена боя за врати
0 80
Ако търсите бюджетен и по-евтин вариант да освежите дома си и планирате пребоядисване на стените, но искате да освежите и вратите, то следната статия е точно за вас. Да! има начин да освежите вашите интериорни врати и бюджетно без да ги сменяте. Така..
January 17, 2024 Как сами да направите ремонт и реставрация на вратата си
0 65
Вратите са важен елемент от дома ни, те ни предпазват от външния свят, дават ни уединение и комфорт. С течение на времето, вратите могат да се повредят, да се износят или просто да ни омръзнат. Вместо да купувате нова врата, можете да й подарите нов ..
October 19, 2023 Интериорни врати 2024: Функционалност и иновация
0 242
В модерния свят в който интериорният дизайн става все по-важно условие при модернизирането на дома, вратата не е просто праг към друго пространство, а ключов елемент, който може да трансформира всяко помещение. За 2024 година, наблюдаваме как тенденц..
September 13, 2023 Как да изберете правилните дръжки за вашата интериорна врата
0 197
Изборът на дръжки за интериорни врати не е просто въпрос на функционалност, но и на естетика, тъй като те са важен елемент от интериорния дизайн. Ето някои стъпки и съвети как да изберете и съчетаете правилно дръжките с вратите и общия интериор на по..
August 16, 2023 Топ 5 съвета за ремонт на апартамента с ограничен бюджет
0 185
Изберете правилната цветова палитра за пребоядисване Не подценявайте силата на обновяване на помещенията което се постига при препоядисването. Изберете цветове, които да увеличат визуално пространството и да придадат свежест на всяка стая. Светли нюа..
June 27, 2023 Има ли възможност интериорните врати да бъдат монтирани без къртене?
0 490
Започването на ремонтни дейности в апартамент, често е съпътствано от множество предизвикателства, възпрепятстващи постигането на желаните резултати. Едно такова е свързано с интериорните врати и замяната им с нови такива. В страната ни са доста разп..
June 14, 2023 Как се монтира входна врата на апартамент? - Списък с лесни стъпки
0 585
Дълготрайното и безпроблемно използване на входната врата на апартамент, до голяма степен се определя от това колко добре е монтирана. Важно е и дали монтажните работи ще се извършват самостоятелно или с помощта на професионални специалисти и да се з..
June 11, 2023 6 лесни стъпки за монтаж на интериорна врата
0 807
Интериорните врати са не само функционални, но и важни за създаване на атмосфера и комфорт в интериора на вашият дом. Нека ви ви дадем 6 лесни стъпки за монтаж на интериорна врата: Стъпка 1 – Демонтаж на старата врата ..
May 29, 2023 Как да изберем врата за мазе? - Стъпки при избор
0 348
Мазето е помещение, което задължително присъства като част от всяка къща или апартамент. В него могат да се съхраняват неща, които рядко използваме в ежедневието, както и различни домакински уреди, в зависимост от условията на помещението. Изборът на..
May 18, 2023 Предимства на българските интериорни врати
0 235
Интериорът на едно жилище се влияе значително от наличието на интериорни врати. Те служат не само за практични и функционални цели, но и оказват огромно влияние върху комфорта и естетическата привлекателност на цялостното пространство във вашият дом...
April 6, 2023 Нови тенденции в обкова при интериорните врати
0 313
След като сте избрали подходящите интериорни врати за вашия дом, обковът е следващото нещо, на което да обърнете внимание. Добър начин за промяна и подобрение на визията на една интериорна врата е смяната на нейния обков – или с по-модерна и елегантн..
March 26, 2023 5 важни съвета при избора на блиндирана врата за апартамент
0 244
С развитието на технологиите, дизайните на вратите са разработени и актуализирани не само според принципите на устойчивост на топлина и външен вид, но също така и според принципите на сигурност. Качеството и издръжливостта на блиндираните врати оказв..
March 20, 2023 Модерни стъклени врати – топ видове модели
0 243
Един от най-популярните материали за изработка на врати в модерния интериор е стъклото. Използва се при производството на такъв тип врати, които не само изпълняват обичайните функции, но и служат като декоративна украса в интериора на всеки дом. Стък..
February 28, 2023 Интериорни врати - каква е разликата между евтините и скъпите видове?
0 338
Вземането на решение за избор на интериорни врати не е лесна задача, поради голямото разнообразие на пазара. Да вземем за пример две привидно еднакви врати. Но едната врата е евтина, а другата е три пъти по-скъпа. Защо такава голяма разлика в цената?..
February 8, 2023 Защо вратата за баня трябва да е водоустойчива?
0 228
Изискванията за вратите на баните се различават значително от тези, които се прилагат за други интериорни конструкции. Крилото на вратата на банята трябва да бъде устойчиво на влага, по-естетично и лесно за почистване. Водоустойчивите врати за баня с..
January 30, 2023 Съвременни концепции при дизайнерските врати
0 256
Обзавеждането на дома е доста сложна процедура, като трябва да обмислите всички детайли, включително цвета на вратата. Ето защо пазарът на мебели и врати представя много разнообразни продукти. Нека разгледаме по-подробно как да изберете дизайнерски в..
January 18, 2023 Каква роля играе обкова на входните врати против кражба?
0 262
Редица фактори влияят върху устойчивостта на взлом на една врата: надеждността на дизайна, качеството на материалите, бравите и допълнителните механизми за сигурност. Важно е да разберете, че всяка ключалка може да бъде разбита. Ето защо трябва да из..
December 14, 2022 Входна врата за апартамент - 3 съвета за избор на сигурна врата
0 624
Кои са трите най-важни неща ?Първото и най-важно нещо е да защитите апартамента от крадци. Натрапникът не трябва да може да влезе безпрепятствено в дома. Задачата на входната врата е да направи кражбата с взлом възможно най-трудна, дълга и шумна или ..
December 12, 2022 Интериорна врата за стая - избор на вид и как да изберем цвят и обков
0 339
Как да изберем цвета ?Няма строги правила при избора на цветове за интериорни врати. Въпреки това те заемат достатъчно голяма площ в интериора и е трудно да бъдат направени невидими, така че лошо подбраният цвят може да се превърне в излишен елемент ..
December 4, 2022 Врати хармоника - видове и приложение
0 601
Вратата "хармоника", въпреки че вече е доста позната на българския потребител, не се среща често в интериора. За разлика от вратата с панти, при нея има голям брой конфигурации. Сгъваемите врати имат редица характеристики, които трябва да знаете, пре..
November 17, 2022 Пожароустойчиви врати - информация и видове
0 292
Като начало е необходимо да се разбере какво представляват противопожарните врати и по какво се различават от обикновените входни конструкции. В техническата литература те имат няколко наименования: огнеустойчиви, огнезащитни, пожароустойчиви, огнеуп..
November 17, 2022 Евтини интериорни врати - защо да ги избягвате ?
0 279
Защо да избягвате евтините интериорни врати ? Ремонтът на апартамент е не само обновяване на жилищната площ, но и значителен удар върху семейния бюджет. За да спестят пари, собствениците се опитват да намалят разходите за елементи, които изглеждат на..
October 30, 2022 Как да изберем врата за баня ? - 5 топ съвета
0 420
При избора на врати за банята трябва да се вземат предвид няколко важни момента. Първата разлика, която се набива на очи при избора на врата за баня или тоалетна, са нейните размери. Ако височината им е еднаква с тази на останалата част от стаята, те..
July 26, 2022 Видове блиндирани врати - Кои са 4-те основни класа ?
0 729
Още от древни времена вратите са били проектирани така, че да не позволяват на нежелани, неупълномощени лица да навлизат в личното пространство на дома или в друго помещение. Днес една блиндирана врата предпазва не само от неканени гости, но и от сту..
July 19, 2022 Качествен обков за врати - по какво се познава ?
0 532
Обковът за врати е набор от специални аксесоари, без които крилото на вратата изобщо не може да функционира правилно. Освен това тези красиви елементи могат да се превърнат в стилни акценти и да подчертаят дизайнерската концепция на стаята.Нито една ..
July 12, 2022 6 Топ предимства на българските интериорни врати
0 372
Интериорните врати са важна част от интериора. От техния избор зависят не само практичността и функционалността, но и уютът и естетиката на дома. Всеки има собствена представа за подходящото качество на една врата, но надеждността и дизайнът винаги с..
June 14, 2022 Предимства на масивните интериорни врати
0 454
В епохата на технологичния прогрес продуктите, създадени с помощта на съвременните технологии, са се превърнали в неразделна част от живота ни. Същото може да се каже и за вратите - изкуствено създадените материали, използвани при производството им, ..
May 19, 2022 4 Топ съвета за свеж и семпъл интериор на малък апартамент
0 462
Идеи за свеж интериор за малък апартаментАко не можете да решите проблема с липсата на квадратни метри, важно е да организирате правилно наличното пространство. Възможно е да направите малък апартамент уютен, удобен и ергономичен. За да направите тов..
May 7, 2022 4 Неща които може би (не) знаете за Интериорните врати
0 313
Интериорните врати не са лукс, а начин за отделяне на функционалните зони на помещението една от друга. Те са от съществено значение, ако в къщата има деца, офис за един от членовете на семейството, отделни спални и ако кухнята се използва за приготв..
March 17, 2022 Интериорните врати в нашето обзавеждане - как да направим избор
0 468
Вратите притежават изключително важна функционална и естетическа роля за всяка стая, дом и офис пространство. Освен че служат за да отделят отделните помещения, вратите имат и защитна функция, която ни осигурява спокойствие и уединение. Друга важна х..
March 17, 2022 Алуминиеви врати за баня – Как да направим лесен избор
0 914
Един от най-важните моменти, на който трябва да обърнем внимание по време на ремонт е изборът на врати за баня. След като сме избрали цвета на интериора в помещението, взели сме решение дали искаме в него да има душ кабина, вана или просто да постави..
March 1, 2022 Вратите със стъкло опасни ли са за малки деца - важни препоръки
0 442
Закупуването и инсталирането на интериорни врати със стъкло винаги са представлявали известно притеснение, особено за родителите с малки деца. Най-честите страхове са свързани с инциденти при счупване и порязване. Малките деца са нетърпеливи да изсле..
February 25, 2022 Кой обков да изберем за интериорната врата - не купувай преди да прочетеш!
0 460
Един от начините да промените и подобрите визията на интериорните си врати е като смените обкова им – било то с по-модерна и елегантна брава или по-стабилни панти. Ще се изненадате как толкова дребни детайли могат да внесат огромна промяна в дома ви...
February 16, 2022 Избор на сигурна входна врата - съвети при избор
0 386
Най-сигурнитевходни врати се отличават от обикновените по две основни особености – материалът, от който са направени, и ключалките, които са инсталирани. Най-добрият модел входна врата е онзи, който ще попречи на недоброжелателите да влязат насилстве..
February 2, 2022 Избор на интериорна врата спрямо мебелите - Тайни съвети
0 361
Типично хората избират дома си, според визията си за бъдещето и животът, който искат да имат. Мебелите са естественото продължение на тази мечта, включително техните цветове и материи. Онова, което остава накрая и което неизменно трябва да се впише, ..
December 22, 2021 Входната врата - защо е нужно да е качествена за сигурността у дома?
0 551
Целта на входните врати е да ни осигуряват чувство за сигурност и безопасност, когато сме вкъщи, и още по-повече когато сме навън, но да ги затворим и заключим не е достатъчна мярка, която да защити дома ни от крадци.  Забързани в нашите задачи, дост..
November 24, 2021 Врати за апартамент с естествен фурнир
0 605
Естественият дървен фурнир се получава от ствола на дърво. Според вида и приложението си, стволът се разрязва на различни по дебелина листове с уникални шарки. Всеки фурнир е неповторим, неподражаем, което го прави толкова търсен. Дори листовете от е..
November 18, 2021 Интериорни врати със стъкло с принт мотиви
0 687
Съществуват персонализирани интериорни врати, които се изработват според желанията на клиента, било то от рядко дърво, с необичайна дърворезба или боядисани с ръчно смесен цвят. Дори най-големият майстор не може да пресъздаде едно към едно онова, кое..

Тук ще намерите полезна информация за покупка и монтаж на интериорни и входни врати.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност