Меню
Кошница

Новини - интериорни врати

Полезни новини

November 24, 2020 Седем съвета за избор на входна врата
0 106
Входната врата е първото и последното нещо, което гостите Ви ще видят. Тя не служи само за да направите добро впечатление, но и за да поддържа дома Ви уютен и безопасен. Входната врата е и отлична инвестиция в бъдещето – тя може да спести от сметките..
November 20, 2020 Как правилно да инсталирате интериорната си врата
0 107
Дръжките при интериорните врати имат както естетична, така и практична функция. Те трябва да отговарят на вида на бравата (обикновена, секретна, сервизна) и на цялостния дизайн на Вашата врата. Във всеки случай, дръжките не играят почти никаква роля ..
November 11, 2020 Експертно упътване за избор на дръжки за интериорни врати
0 120
Ако бъдат избрани правилно, дръжките за интериорни врати могат да се превърнат в същинско бижу. Интериорните врати имат множество функции – те не само разделят и обозначават предназначението на различните помещения в дома Ви, но и придават завършенос..
October 29, 2020 Качествени интериорни врати - начин да спестим от средства за отопление през зимата
0 124
Качествениинтериорни врати - начин да спестим от средства за отопление през зиматаВсички качествени интериорни врати трябва да бъдат с добри параметри по отношение на съхранението на топлината в стаите през зимата.Студените месеци подлагат обитателит..
October 23, 2020 Двулицева врата за баня с огледало - хитрият начин да получите 2 в 1
0 126
Научете повече за преимуществата от монтажа на двулицева врата за баня с огледало от тази статия. Интериорните врати са предпочитан акцент в стаите от дизайнерите. Те изглеждат изключително и позволяват да се придаде на помещението не само индивидуал..
October 1, 2020 ТЕРА СТИЛ БГ ЕООД сключи договор за изпълнение на Проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и  конкурентоспособност“, съфинансирана от Ев
0 293
ТЕРА СТИЛ БГ ЕООД сключи договор за изпълнение на Проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и  конкурентоспособност“, съфинансирана..
September 27, 2020 Как да изберем интериорна врата според дизайна и цветовете
0 62
Интериорният дизайн е известен с това, че с него никое решение не е просто. Колкото и възможности да лежат пред Вас, колкото и време да отделите и дори да разполагате с опитен дизайнер, изборът винаги е някъде между мечтания идеал и горчивия компроми..
September 20, 2020 Интериорни врати със стъкло - какви са предимствата
0 67
Стъклото се изработва от три прости съставки – калцинирана сода, пясък и варовик. Стъклото се асоциира с прозрачност и твърдост, но въпреки това остава крехко и чупливо. То е способно да внесе изтънченост и разнообразие в интериора, за него може да с..
September 8, 2020 Защо да изберем български интериорни врати пред евтини китайски алтернативи
0 67
Всичко, което планирате да купите; всичко, за което можете да се сетите вече има своя евтина алтернатива. Китай дори произвежда мартенички за българския пазар, така че нищо чудно, че разполага с такъв богат избор от интериорни врати. Вратите обаче не..
August 15, 2020 Атмосферните влияния върху входните врати
0 136
Случва се в един ден входната Ви врата да изпита върху себе си действието на всички природни елементи и климатични промени. Не само това, но и температурните разлики в дома Ви никак не помагат в неравната борба. Ето защо трябва да обърнете особено вн..
August 15, 2020 Заключващи механизми и подходящ избор за входна врата
0 249
В 34% от случаите, крадците използват външната врата, а на всеки 13 секунди се извършва влизане с взлом. Да, заключващите механизми не са единственото ниво на защита, което Ви е необходимо, но Вие можете да го подсилите, като разберете повече за ключ..
August 15, 2020 Струва ли си да купим по-скъпа входна врата?
0 184
Всяка покупка е въпрос на приоритет – едни хора си купуват мотоциклети, други – автомобили; едни предпочитат евтини врати, други – по-скъпи. Нуждаете ли се обаче от скъпа врата? Всичко зависи от това дали имате нещо ценно в дома си; нещо, което да ис..
August 15, 2020 Какъв тип интериорна врата е най-добра за апартамент?
0 199
Интериорните врати може и да са незабележими понякога, но са необходими на всеки апартамент. От това дали живеете в малък или голям апартамент; на влажно или горещ климат зависи и каква врата трябва да изберете.Врати за малък апартаментМалките апарта..
August 15, 2020 Как да изберем сигурна входна врата на добра цена ?
0 295
Как да изберем сигурна входна врата на добра цена?Закупуването на сигурна входна врата е трудна задача за онези, които имат малки или никакви познания в тази област. И в това няма никакъв проблем, защото Вашата единствена задача е да се грижите за въ..
August 15, 2020 Нови тенденции при интериорните врати 2019
0 205
Тенденцията при интериорните врати за новата 2019-та година е същата като при екстериорните – големина и масивност; изчистени линии и опростен дизайн. С други думи – минимализъм, който никак не прилича на минимализъм.Какво е минимализъм?Това е течени..
August 15, 2020 Входни врати за Стара Загора – Топ Модели и Производители на най-добра цена
0 336
Входни вратиВходната врата е най-добрата инвестиция, която можете да направите. Независимо дали купувате ново жилище или продавате старото – входната врата винаги трябва да изглежда на ниво. Тя е първото и последното нещо, което гостите Ви виждат; тя..
August 15, 2020 Интериорни врати за вашия апартамент – ТОП Цена и Модели
0 211
Интериорни вратиДървени врати, алуминиева дограма, матирано или прозрачно стъкло – това са само част от възможностите, които имате при избора на интериорни врати. А какъв е стилът на Вашия дом? Средиземноморски? Класически? Модерен? Уверете се, че Ва..
August 15, 2020 Дизайн и креативни идеи при интериорните/входните врати 2019
0 287
Малкото означава повече, според новата тенденция сред интериорните и входни врати. И това наистина е така – сдобийте се с повече визуално и физическо пространство със следните креативни идеи. Интериорни врати– дървени и имитация на дърво – такава е в..
August 15, 2020 Входната врата – какъв тип можем да изберем за нашия апартамент – 2019
0 319
Входните врати на 2019-та година са изчистени откъм детайли, почти незабележими, но това съвсем не значи, че са най-евтините. Минимализмът, зародил се след края на Втората световна война, окончателно превзема и дизайна на новите врати, като оставя в ..
August 14, 2020 ВРАТА ЗА МАЗЕ
0 157
МЕТАЛНА ВРАТА ЗА МАЗЕМетални врати, подходящи за вътрешни и външни условияИзработва се по размери според отвора...
August 14, 2020 Монтаж на интериорна врата – Топ Съвети
0 474
Ако имате стара интериорна врата или сте решили да предекорирате дома си, можете да я инсталирате и сами. Най-важното е да имате търпение и желание за работа. Добре монтираната врата има прави ъгли, така че задължително се снабдете с нивелир и метър...
August 14, 2020 Интериорни Врати Стара Загора – Не Купувайте Преди Да Прочетете Това
0 125
Бърза връзка към всички модели -> Интериорни врати Стара ЗагораИнтериорните врати се използват всеки ден, което значи, че вратите не трябва да са шумни и все пак да се вписват. Цената им зависи от това дали са направени от солидно дърво или са кухи, ..
August 14, 2020 Входни врати за апартамент
0 239
Входни врати за апартамент всички моделиЖилищните сгради са изключително разпространени в големите градове и имат както еднакви преимущества, така и еднакви недостатъци, най-големият от които е свободният достъп на външни хора. С ключ или без ключ, в..
August 14, 2020 Каква блиндирана врата да изберем?
0
Най-добрата блиндирана врата не винаги означава най-скъпата възможна. За да изберете продукта, който ще защитава дома Ви и ще отговаря на всички Ваши изисквания, трябва да познавате не всички, но поне най-важните детайли на бронираните врати. Ето няк..
August 14, 2020 Монтаж на входна врата – Как да Монтирате Правилно Входна Врата – Съвети
0 834
Входната врата е лицето на Вашия дом. Ако сте решили да я смените сами, ще са Ви нужни някои инструменти и, за всеки случай, отделете поне един цял ден, за да се спокойни и уверени в работата си.Необходими материали и инструменти: метър, ъгломер с ни..
August 14, 2020 Блиндирани врати за къща
0 118
Другото значение на „сигурност“ е блиндираната врата. Изработени обикновено от стомана и масивно дърво, тези модели врати служат предимно като защита от крадци. Въпреки важната си задача, това никак не им пречи да изглеждат стилно и модерно.Бронебоен..
August 14, 2020 Входни врати за блок
0
Входните врати на жилищните блокове са едно от нещата, които се използват от всички живущи, включително от гости и други посетители. Добрата входна врата се отличава с функционалност, достъпност, безопасност, с достатъчно широка козирка и осветление...
August 14, 2020 Избор на входна врата за къща
0 880
Изборът на входна врата за Вашата къща е отговорна задача. От една страна, изцяло дървените врати са изключително привлекателни и представителни, но от различните температурни промени – дъжд, вятър, сняг, слънце – те се раздуват или изгниват. Метални..
August 14, 2020 Входни врати за блок
0 504
В Западна Европа и в страните със стабилна икономика има обща тенденция при строежа и обзавеждането на жилищни блокове. Днес вече не се строят панелки, което позволява да се обръща повече внимание на детайлите, включително височината, отделните етажи..
August 14, 2020 Избор на входна врата за апартамент
0 100
Синонимът за входна врата на апартамент е врата от стомана. Няма значение дали е блиндирана или прилича на такава, входната врата трябва да е направена от солидни материали. Някога в България вратите са били две – една „парадна“ и една „слугинска“, н..
August 14, 2020 Входна врата за апартамент
0 142
С масовото преселване в София през 1920 г. е въведен нов закон – този за построяването на жилищни комплекси. Вече почти сто години в България постоянно се появяват нови и нови апартаменти, докато нуждата от надеждна входна врата си остава същата.За р..
August 14, 2020 Каква блиндирана врата да изберем?
0 256
Стандартната блиндирана врата изглежда по следния начин – масивни метални крила със стоманени ребра и пълнеж, включващи сложни (в повечето случаи – немски) заключващи механизми и щифтове. Как обаче изглежда модерната блиндирана врата? И как да избере..
August 14, 2020 Входни Врати Стара Загора – Топ Качество и Добри Цени
0 373
В нашия шоурум на  Адрес : гр. Стара Загора бул. „Свети Патриарх Евтимий“ №130 можете да разгледате богато разнообразие от Входни и блиндирани врати. Нашите любезни консултанти ще Ви посъветват ако не сте сигурни какъв тип врата да изберете.Има разли..
August 14, 2020 Какво покритие да изберем за интериорната врата?
0 456
Покритието на интериорните Ви врати е свързано с Вашите очаквания. Ако желаете да впечатлите гостите си, ще се спрете на ефектност и дълбочина. Ако искате да защитите дървото от надрасквания и петна, ще предпочете сигурност. Пазарът Ви предлага три о..
August 14, 2020 Пожароустойчиви врати – Важни Съвети Преди да Купите
0 80
Пожароустойчивите или както често ги наричат противопожарни врати са най-често ползвани за офиси, административни и обществени сгради, пожароустойчивите врати са създадени да предотвратяват разпространението на огън. При пожар тези врати могат да зап..
August 14, 2020 Избор на Входна Врата за Апартамент/Къща – Не купувайте преди да прочетете това!
0 822
Входната врата на Вашия апартамент е първото впечатление, което придобиват гостите и приятелите Ви. Тя е и последното, което виждат, след като ги изпратите. Когато обаче дойде време за избор на входна врата, нужно е да знаете нейната точна функция – ..
August 14, 2020 Блиндирани врати – Бързи Съвети за Избор на Врата
0 156
Блиндирани вратиДнес тези врати са синоним за сигурност. Години наред те са предпочитани пред останалите си конкуренти. Как и защо ще разберете в следните редове.Какво е „блиндирана врата“?Накратко – това е подсилена врата, минимум с две заключвания,..
August 14, 2020 Съвети при избор на интериорни врати – Няколко скрити тайни.
0 590
Когато избирате врати за Вашия дом, имайте предвид, че те свързват две помещения. В зависимост от това какво точно Ви е нужно – шумоизолация, естетически вид – на пазара има безброй предложения от модели.С какво да започнем?В началото е добре да знае..
December 24, 2018 Весели празници от VratiABC.com
0 60
Весели празници от екипа на VratiABC.com – най-добрите и качествени интериорни и блиндирани врати в Стара Загора на достъпни цени...

Тук ще намерите полезна информация за покупка и монтаж на интериорни и входни врати.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност