Меню
Кошница

Новини - интериорни врати

Полезни новини

July 26, 2022 Видове блиндирани врати - Кои са 4-те основни класа ?
0 51
Още от древни времена вратите са били проектирани така, че да не позволяват на нежелани, неупълномощени лица да навлизат в личното пространство на дома или в друго помещение. Днес една блиндирана врата предпазва не само от неканени гости, но и от сту..
July 19, 2022 Качествен обков за врати - по какво се познава ?
0 51
Обковът за врати е набор от специални аксесоари, без които крилото на вратата изобщо не може да функционира правилно. Освен това тези красиви елементи могат да се превърнат в стилни акценти и да подчертаят дизайнерската концепция на стаята.Нито една ..
July 12, 2022 6 Топ предимства на българските интериорни врати
0 34
Интериорните врати са важна част от интериора. От техния избор зависят не само практичността и функционалността, но и уютът и естетиката на дома. Всеки има собствена представа за подходящото качество на една врата, но надеждността и дизайнът винаги с..
June 14, 2022 Предимства на масивните интериорни врати
0 39
В епохата на технологичния прогрес продуктите, създадени с помощта на съвременните технологии, са се превърнали в неразделна част от живота ни. Същото може да се каже и за вратите - изкуствено създадените материали, използвани при производството им, ..
May 19, 2022 4 Топ съвета за свеж и семпъл интериор на малък апартамент
0 42
Идеи за свеж интериор за малък апартаментАко не можете да решите проблема с липсата на квадратни метри, важно е да организирате правилно наличното пространство. Възможно е да направите малък апартамент уютен, удобен и ергономичен. За да направите тов..
May 7, 2022 4 Неща които може би (не) знаете за Интериорните врати
0 23
Интериорните врати не са лукс, а начин за отделяне на функционалните зони на помещението една от друга. Те са от съществено значение, ако в къщата има деца, офис за един от членовете на семейството, отделни спални и ако кухнята се използва за приготв..
March 17, 2022 Интериорните врати в нашето обзавеждане - как да направим избор
0 150
Вратите притежават изключително важна функционална и естетическа роля за всяка стая, дом и офис пространство. Освен че служат за да отделят отделните помещения, вратите имат и защитна функция, която ни осигурява спокойствие и уединение. Друга важна х..
March 17, 2022 Алуминиеви врати за баня – Как да направим лесен избор
0 172
Един от най-важните моменти, на който трябва да обърнем внимание по време на ремонт е изборът на врати за баня. След като сме избрали цвета на интериора в помещението, взели сме решение дали искаме в него да има душ кабина, вана или просто да постави..
March 1, 2022 Вратите със стъкло опасни ли са за малки деца - важни препоръки
0 119
Закупуването и инсталирането на интериорни врати със стъкло винаги са представлявали известно притеснение, особено за родителите с малки деца. Най-честите страхове са свързани с инциденти при счупване и порязване. Малките деца са нетърпеливи да изсле..
February 25, 2022 Кой обков да изберем за интериорната врата - не купувай преди да прочетеш!
0 127
Един от начините да промените и подобрите визията на интериорните си врати е като смените обкова им – било то с по-модерна и елегантна брава или по-стабилни панти. Ще се изненадате как толкова дребни детайли могат да внесат огромна промяна в дома ви...
February 16, 2022 Избор на сигурна входна врата - съвети при избор
0 118
Най-сигурнитевходни врати се отличават от обикновените по две основни особености – материалът, от който са направени, и ключалките, които са инсталирани. Най-добрият модел входна врата е онзи, който ще попречи на недоброжелателите да влязат насилстве..
February 2, 2022 Избор на интериорна врата спрямо мебелите - Тайни съвети
0 79
Типично хората избират дома си, според визията си за бъдещето и животът, който искат да имат. Мебелите са естественото продължение на тази мечта, включително техните цветове и материи. Онова, което остава накрая и което неизменно трябва да се впише, ..
December 22, 2021 Входната врата - защо е нужно да е качествена за сигурността у дома?
0 183
Целта на входните врати е да ни осигуряват чувство за сигурност и безопасност, когато сме вкъщи, и още по-повече когато сме навън, но да ги затворим и заключим не е достатъчна мярка, която да защити дома ни от крадци.  Забързани в нашите задачи, дост..
November 24, 2021 Врати за апартамент с естествен фурнир
0 216
Естественият дървен фурнир се получава от ствола на дърво. Според вида и приложението си, стволът се разрязва на различни по дебелина листове с уникални шарки. Всеки фурнир е неповторим, неподражаем, което го прави толкова търсен. Дори листовете от е..
November 18, 2021 Интериорни врати със стъкло с принт мотиви
0 192
Съществуват персонализирани интериорни врати, които се изработват според желанията на клиента, било то от рядко дърво, с необичайна дърворезба или боядисани с ръчно смесен цвят. Дори най-големият майстор не може да пресъздаде едно към едно онова, кое..
November 14, 2021 Гладки интериорни врати – предимства
0 192
Незабележими, но крайно необходими – интериорните врати са не само част от интериора на всеки дом, но и свързващо звено между отделните му елементи, най-вече мебелите. Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането е десените, цветовете и т..
August 24, 2021 Входни врати - кои са топ съветите при избор
0 280
Чрез входната врата можете да узнаете много за хората, които живеят в този дом, или сами да заявите какви се по природа – държите на сигурността и защитата; предпочитате естетиката и привлекателните цветове; познавате материалите и извличате най-голе..
August 18, 2021 Стъклени врати - внесете лукс в ежедневието
0 329
Ако желаете да освежите дома си по ефектен начин, то опитайте със стъклени врати. Според това колко широка е вратата и стъклото, те могат да обозначават предназначението на отделните помещения и дори да играят ролята на своеобразни стени, които не са..
August 11, 2021 Врати с транспортни дефекти - какво не ви казват
0 328
Подобно на дрехите и уредите втора ръка, на пазара ще намерите много стоки, които се предлагат на ексклузивно ниска цена само защото имат транспортни дефекти. Вместо производителят да губи пари, като изтегли продукта си от рафтовете, за да го прерабо..
July 30, 2021 Плъзгащи интериорни врати - Не купувайте преди да прочетете
0 260
Плъзгащите врати предлагат неподозирани ползи – от осигуряване на лесен достъп между помещенията до икономия на пространството. Благодарение на своята универсалност, плъзгащите врати намират приложение както в бита, така и в търговските помещения. Не..
July 21, 2021 Евтини интериорни врати - За какво да Внимаваме
0 273
Съществуват два типа бюджетни интериорни врати – такива, които са направени от евтини материали, и такива, които са на промоция. Трудно е да се каже със сигурност кой превъзхожда по качество и кой – по естетика, но общото помежду им е, че са достъпни..
June 10, 2021 Съчетаване на врати и ламинат
0 539
Светъл ламинатВ тази категория дървесните нюанси на ламината варират между медни и розовеещи. Обичайно ще намерите първокласни подове от ясен, които подхождат на разнообразни класически текстури в карамел – фини ленени завеси със златист отблясък или..
June 9, 2021 Цветни интериорни врати - За кой са подходящи
0 366
Най-добрият начин да изберете цвят за интериорните си врати, а и за да научите повече за себе си, е като откриете що за човек сте. Изпълнителен и делови или интелигентен и спокоен? Позитивен и творчески или вглъбен и уверен? Когато видите кои са най-..
June 8, 2021 Какъв цвят да боядисам вратите ?
0 631
Изборът на нов цвят за интериорната врата съвсем не е като избора на нова дреха. Какво искате да изразите и какво ще подчертаете в интериора си? – това са двете основни задачи, които трябва да си поставите, преди да вземете решение. Неутрални тонове ..
June 8, 2021 Светли или тъмни интериорни врати
0 859
Дали ще изберете светъл или тъмен цвят за интериорната си врата, зависи изцяло от Вашите предпочитания и визията Ви за дома – дали искате вратата да се съчетае с цветовите схеми, да се слее с пейзажа или да заживее свой собствен живот. Съчетание на ц..
May 31, 2021 С какво се съчетава цвета на интериорните врати
0 292
Интериорните врати могат да са невероятно пластични откъм цветове. Вие можете както да ги пригодите към настоящия си интериор, така и да създадете напълно нов дизайн, ползвайки вратата за отправна точка. Кремообразни, неутрални цветовеАко в дома Ви и..
May 24, 2021 Модерен цвят врати - разберете кой е за вас
0 338
С всяка изминала година палитрата с модни цветове се мени – в един сезон ще видите електрични цветове, в друг – пастелни. Интериорните врати обаче не са дрехи и тяхната боя издържа дълго време, понякога десетки години. Ако искате да изберете цвят за ..
May 20, 2021 Защо покупката на качествена интериорна врата спестява пари и средства?
0 246
Разликата между качествена входна и качествена интериорна вратаМнозина потребители не правят разликата между входна и интериорна врата, смятайки че могат да купят един и същи модел за всички рамки и каси. Това може да е било практика в миналото, но д..
May 13, 2021 Интериорна врата с изкуствено или естествено покритие - предимства и недостатъци
0 321
Какво очаквате от една интериорна врата? Да се поддържа лесно или да изглежда добре? Да е устойчива на надрасквания или да събира погледите на гостите Ви? Различните нужди и приоритети направиха пазара на интериорни врати наистина богат. Сред моделит..
April 21, 2021 Какви са основните предимства на качествените интериорни врати пред евтините алтернативи
0 180
Човек получава онова, за което плаща. Това е желязното правило при избора и купуването на интериорни врати. Монтажистите на врати и майсторите, които се занимават с поправката, са на мнение, че ако имате възможност да изберете по-качествен продукт, н..
March 25, 2021 Какви са едни от най-големите грешки, които можете да допуснете при избора за входна врата
0 258
Входната врата е един от най-важните избори за безопасността и естетиката на дома Ви. Вратата не служи само за защита от крадци, но също така Ви предпазва от външни влияния. Тя е първото и последното нещо, което гостите Ви виждат. Тя..
March 16, 2021 Интересни джаджи за входни врати които можете да купите от Aliexpress
0 628
Aliexpress е сайт, в който човек може да намери абсолютно всичко. Включително вещи, за които никога не е подозирал, че могат да му влязат в употреба. Входните врати са единствената бариера между дома Ви и външния свят. Един от начини..
March 10, 2021 Дървени интериорни врати – предимства
0 457
Ако за Вас ключовото предимство при интериорните врати е естетиката, то дървените врати са отговорът. Дървото е най-екологичният материал, който е не само възобновяем ресурс, но и ценно допълнение към Вашия дом. Видове дървени врат..
February 26, 2021 Как се монтират плъзгащи врати
0 1510
Плъзгащите врати са популярен избор както при малките апартаменти, за да спечелите повече място, така и при по-големите за естетичен и представителен вид. Плъзгащите врати са подходящи за всички видове помещения – трапезарии, спални, бани, дори балко..
February 22, 2021 Интериорни врати за хол с фурнир или с ламинат
0 276
Няма нищо по-красиво и желано за интериорните врати в хола да са от естественото дърво. Но тъй като цената му не винаги се вмества в бюджета на всеки, на пазара ще откриете множество имитации, често пъти, по-леки и функционални. Едни от тези модели в..
February 12, 2021 Избор на интериорна врата с прозорец за хол
0 268
Обичайно, холът е дълго, вътрешно помещение, свързващо всички стаи в дома Ви, включително входната врата. В зависимост от големината на жилището, холът може да е съединен с антрето или да представлява нещо средно между двете. Основна отличителна черт..
December 30, 2020 След монтажа на интериорните ни врати - какви ремонтни/освежителни дейности трябва да предвидим
0 198
Колкото и внимателни да сте при избора си на интериорни врати, никак не бихте могли да предвидите точно как ще изглеждат и дали ще се впишат в дома Ви. Да, след монтажа следва голямо почистване, напасване на детайлите и почивка, а малко след това - о..
December 24, 2020 Модели интериорни врати със стъкло - какви са предимствата
0 393
 Интериорните врати със стъкло не са нещо ново на пазара, но определено са модели, за които си заслужава да помислите. Тук не става въпрос само за естетика - в тях се крие потенциал, за който дори не сте предполагали. Какво представляват интериорните..
December 16, 2020 Какво е важно да знаем преди избор на интериорни врати
0 226
Изборът на нови интериорни врати понякога може да се окаже по-труден от това да намерите правилния цвят за стените си или подходящите мебели за дома си. Интериорните врати са сред нещата, които използвате (и виждате) най-често. Те трябва да са не сам..
November 24, 2020 Седем съвета за избор на входна врата
0 381
Входната врата е първото и последното нещо, което гостите Ви ще видят. Тя не служи само за да направите добро впечатление, но и за да поддържа дома Ви уютен и безопасен. Входната врата е и отлична инвестиция в бъдещето – тя може да спести от сметките..

Тук ще намерите полезна информация за покупка и монтаж на интериорни и входни врати.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност