Меню
Кошница

Новини - интериорни врати

Полезни новини

December 14, 2022 Входна врата за апартамент - 3 съвета за избор на сигурна врата
0 6
Кои са трите най-важни неща ?Първото и най-важно нещо е да защитите апартамента от крадци. Натрапникът не трябва да може да влезе безпрепятствено в дома. Задачата на входната врата е да направи кражбата с взлом възможно най-трудна, дълга и шумна или ..
December 12, 2022 Интериорна врата за стая - избор на вид и как да изберем цвят и обков
0 9
Как да изберем цвета ?Няма строги правила при избора на цветове за интериорни врати. Въпреки това те заемат достатъчно голяма площ в интериора и е трудно да бъдат направени невидими, така че лошо подбраният цвят може да се превърне в излишен елемент ..
December 4, 2022 Врати хармоника - видове и приложение
0 5
Вратата "хармоника", въпреки че вече е доста позната на българския потребител, не се среща често в интериора. За разлика от вратата с панти, при нея има голям брой конфигурации. Сгъваемите врати имат редица характеристики, които трябва да знаете, пре..
November 17, 2022 Пожароустойчиви врати - информация и видове
0 5
Като начало е необходимо да се разбере какво представляват противопожарните врати и по какво се различават от обикновените входни конструкции. В техническата литература те имат няколко наименования: огнеустойчиви, огнезащитни, пожароустойчиви, огнеуп..
November 17, 2022 Евтини интериорни врати - защо да ги избягвате ?
0 8
Защо да избягвате евтините интериорни врати ? Ремонтът на апартамент е не само обновяване на жилищната площ, но и значителен удар върху семейния бюджет. За да спестят пари, собствениците се опитват да намалят разходите за елементи, които изглеждат на..
October 30, 2022 Как да изберем врата за баня ? - 5 топ съвета
0 4
При избора на врати за банята трябва да се вземат предвид няколко важни момента. Първата разлика, която се набива на очи при избора на врата за баня или тоалетна, са нейните размери. Ако височината им е еднаква с тази на останалата част от стаята, те..
July 26, 2022 Видове блиндирани врати - Кои са 4-те основни класа ?
0 189
Още от древни времена вратите са били проектирани така, че да не позволяват на нежелани, неупълномощени лица да навлизат в личното пространство на дома или в друго помещение. Днес една блиндирана врата предпазва не само от неканени гости, но и от сту..
July 19, 2022 Качествен обков за врати - по какво се познава ?
0 163
Обковът за врати е набор от специални аксесоари, без които крилото на вратата изобщо не може да функционира правилно. Освен това тези красиви елементи могат да се превърнат в стилни акценти и да подчертаят дизайнерската концепция на стаята.Нито една ..
July 12, 2022 6 Топ предимства на българските интериорни врати
0 115
Интериорните врати са важна част от интериора. От техния избор зависят не само практичността и функционалността, но и уютът и естетиката на дома. Всеки има собствена представа за подходящото качество на една врата, но надеждността и дизайнът винаги с..
June 14, 2022 Предимства на масивните интериорни врати
0 123
В епохата на технологичния прогрес продуктите, създадени с помощта на съвременните технологии, са се превърнали в неразделна част от живота ни. Същото може да се каже и за вратите - изкуствено създадените материали, използвани при производството им, ..
May 19, 2022 4 Топ съвета за свеж и семпъл интериор на малък апартамент
0 121
Идеи за свеж интериор за малък апартаментАко не можете да решите проблема с липсата на квадратни метри, важно е да организирате правилно наличното пространство. Възможно е да направите малък апартамент уютен, удобен и ергономичен. За да направите тов..
May 7, 2022 4 Неща които може би (не) знаете за Интериорните врати
0 60
Интериорните врати не са лукс, а начин за отделяне на функционалните зони на помещението една от друга. Те са от съществено значение, ако в къщата има деца, офис за един от членовете на семейството, отделни спални и ако кухнята се използва за приготв..
March 17, 2022 Интериорните врати в нашето обзавеждане - как да направим избор
0 202
Вратите притежават изключително важна функционална и естетическа роля за всяка стая, дом и офис пространство. Освен че служат за да отделят отделните помещения, вратите имат и защитна функция, която ни осигурява спокойствие и уединение. Друга важна х..
March 17, 2022 Алуминиеви врати за баня – Как да направим лесен избор
0 315
Един от най-важните моменти, на който трябва да обърнем внимание по време на ремонт е изборът на врати за баня. След като сме избрали цвета на интериора в помещението, взели сме решение дали искаме в него да има душ кабина, вана или просто да постави..
March 1, 2022 Вратите със стъкло опасни ли са за малки деца - важни препоръки
0 171
Закупуването и инсталирането на интериорни врати със стъкло винаги са представлявали известно притеснение, особено за родителите с малки деца. Най-честите страхове са свързани с инциденти при счупване и порязване. Малките деца са нетърпеливи да изсле..
February 25, 2022 Кой обков да изберем за интериорната врата - не купувай преди да прочетеш!
0 181
Един от начините да промените и подобрите визията на интериорните си врати е като смените обкова им – било то с по-модерна и елегантна брава или по-стабилни панти. Ще се изненадате как толкова дребни детайли могат да внесат огромна промяна в дома ви...
February 16, 2022 Избор на сигурна входна врата - съвети при избор
0 160
Най-сигурнитевходни врати се отличават от обикновените по две основни особености – материалът, от който са направени, и ключалките, които са инсталирани. Най-добрият модел входна врата е онзи, който ще попречи на недоброжелателите да влязат насилстве..
February 2, 2022 Избор на интериорна врата спрямо мебелите - Тайни съвети
0 120
Типично хората избират дома си, според визията си за бъдещето и животът, който искат да имат. Мебелите са естественото продължение на тази мечта, включително техните цветове и материи. Онова, което остава накрая и което неизменно трябва да се впише, ..
December 22, 2021 Входната врата - защо е нужно да е качествена за сигурността у дома?
0 245
Целта на входните врати е да ни осигуряват чувство за сигурност и безопасност, когато сме вкъщи, и още по-повече когато сме навън, но да ги затворим и заключим не е достатъчна мярка, която да защити дома ни от крадци.  Забързани в нашите задачи, дост..
November 24, 2021 Врати за апартамент с естествен фурнир
0 284
Естественият дървен фурнир се получава от ствола на дърво. Според вида и приложението си, стволът се разрязва на различни по дебелина листове с уникални шарки. Всеки фурнир е неповторим, неподражаем, което го прави толкова търсен. Дори листовете от е..
November 18, 2021 Интериорни врати със стъкло с принт мотиви
0 251
Съществуват персонализирани интериорни врати, които се изработват според желанията на клиента, било то от рядко дърво, с необичайна дърворезба или боядисани с ръчно смесен цвят. Дори най-големият майстор не може да пресъздаде едно към едно онова, кое..
November 14, 2021 Гладки интериорни врати – предимства
0 256
Незабележими, но крайно необходими – интериорните врати са не само част от интериора на всеки дом, но и свързващо звено между отделните му елементи, най-вече мебелите. Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането е десените, цветовете и т..
August 24, 2021 Входни врати - кои са топ съветите при избор
0 333
Чрез входната врата можете да узнаете много за хората, които живеят в този дом, или сами да заявите какви се по природа – държите на сигурността и защитата; предпочитате естетиката и привлекателните цветове; познавате материалите и извличате най-голе..
August 18, 2021 Стъклени врати - внесете лукс в ежедневието
0 448
Ако желаете да освежите дома си по ефектен начин, то опитайте със стъклени врати. Според това колко широка е вратата и стъклото, те могат да обозначават предназначението на отделните помещения и дори да играят ролята на своеобразни стени, които не са..
August 11, 2021 Врати с транспортни дефекти - какво не ви казват
0 465
Подобно на дрехите и уредите втора ръка, на пазара ще намерите много стоки, които се предлагат на ексклузивно ниска цена само защото имат транспортни дефекти. Вместо производителят да губи пари, като изтегли продукта си от рафтовете, за да го прерабо..
July 30, 2021 Плъзгащи интериорни врати - Не купувайте преди да прочетете
0 336
Плъзгащите врати предлагат неподозирани ползи – от осигуряване на лесен достъп между помещенията до икономия на пространството. Благодарение на своята универсалност, плъзгащите врати намират приложение както в бита, така и в търговските помещения. Не..
July 21, 2021 Евтини интериорни врати - За какво да Внимаваме
0 331
Съществуват два типа бюджетни интериорни врати – такива, които са направени от евтини материали, и такива, които са на промоция. Трудно е да се каже със сигурност кой превъзхожда по качество и кой – по естетика, но общото помежду им е, че са достъпни..
June 10, 2021 Съчетаване на врати и ламинат
0 653
Светъл ламинатВ тази категория дървесните нюанси на ламината варират между медни и розовеещи. Обичайно ще намерите първокласни подове от ясен, които подхождат на разнообразни класически текстури в карамел – фини ленени завеси със златист отблясък или..
June 9, 2021 Цветни интериорни врати - За кой са подходящи
0 450
Най-добрият начин да изберете цвят за интериорните си врати, а и за да научите повече за себе си, е като откриете що за човек сте. Изпълнителен и делови или интелигентен и спокоен? Позитивен и творчески или вглъбен и уверен? Когато видите кои са най-..
June 8, 2021 Какъв цвят да боядисам вратите ?
0 793
Изборът на нов цвят за интериорната врата съвсем не е като избора на нова дреха. Какво искате да изразите и какво ще подчертаете в интериора си? – това са двете основни задачи, които трябва да си поставите, преди да вземете решение. Неутрални тонове ..
June 8, 2021 Светли или тъмни интериорни врати
0 1161
Дали ще изберете светъл или тъмен цвят за интериорната си врата, зависи изцяло от Вашите предпочитания и визията Ви за дома – дали искате вратата да се съчетае с цветовите схеми, да се слее с пейзажа или да заживее свой собствен живот. Съчетание на ц..
May 31, 2021 С какво се съчетава цвета на интериорните врати
0 367
Интериорните врати могат да са невероятно пластични откъм цветове. Вие можете както да ги пригодите към настоящия си интериор, така и да създадете напълно нов дизайн, ползвайки вратата за отправна точка. Кремообразни, неутрални цветовеАко в дома Ви и..
May 24, 2021 Модерен цвят врати - разберете кой е за вас
0 427
С всяка изминала година палитрата с модни цветове се мени – в един сезон ще видите електрични цветове, в друг – пастелни. Интериорните врати обаче не са дрехи и тяхната боя издържа дълго време, понякога десетки години. Ако искате да изберете цвят за ..
May 20, 2021 Защо покупката на качествена интериорна врата спестява пари и средства?
0 284
Разликата между качествена входна и качествена интериорна вратаМнозина потребители не правят разликата между входна и интериорна врата, смятайки че могат да купят един и същи модел за всички рамки и каси. Това може да е било практика в миналото, но д..
May 13, 2021 Интериорна врата с изкуствено или естествено покритие - предимства и недостатъци
0 436
Какво очаквате от една интериорна врата? Да се поддържа лесно или да изглежда добре? Да е устойчива на надрасквания или да събира погледите на гостите Ви? Различните нужди и приоритети направиха пазара на интериорни врати наистина богат. Сред моделит..
April 21, 2021 Какви са основните предимства на качествените интериорни врати пред евтините алтернативи
0 228
Човек получава онова, за което плаща. Това е желязното правило при избора и купуването на интериорни врати. Монтажистите на врати и майсторите, които се занимават с поправката, са на мнение, че ако имате възможност да изберете по-качествен продукт, н..
March 25, 2021 Какви са едни от най-големите грешки, които можете да допуснете при избора за входна врата
0 320
Входната врата е един от най-важните избори за безопасността и естетиката на дома Ви. Вратата не служи само за защита от крадци, но също така Ви предпазва от външни влияния. Тя е първото и последното нещо, което гостите Ви виждат. Тя..
March 16, 2021 Интересни джаджи за входни врати които можете да купите от Aliexpress
0 760
Aliexpress е сайт, в който човек може да намери абсолютно всичко. Включително вещи, за които никога не е подозирал, че могат да му влязат в употреба. Входните врати са единствената бариера между дома Ви и външния свят. Един от начини..
March 10, 2021 Дървени интериорни врати – предимства
0 592
Ако за Вас ключовото предимство при интериорните врати е естетиката, то дървените врати са отговорът. Дървото е най-екологичният материал, който е не само възобновяем ресурс, но и ценно допълнение към Вашия дом. Видове дървени врат..
February 26, 2021 Как се монтират плъзгащи врати
0 2174
Плъзгащите врати са популярен избор както при малките апартаменти, за да спечелите повече място, така и при по-големите за естетичен и представителен вид. Плъзгащите врати са подходящи за всички видове помещения – трапезарии, спални, бани, дори балко..

Тук ще намерите полезна информация за покупка и монтаж на интериорни и входни врати.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност