Меню
Кошница

Новини RSS Feed

15 Aug Атмосферните влияния върху входните врати
0 47
Случва се в един ден входната Ви врата да изпита върху себе си действието на всички природни елементи и климатични промени. Не само това, но и температурните разлики в дома Ви никак не помагат в неравната борба. Ето защо трябва да обърнете особено вн..
15 Aug Заключващи механизми и подходящ избор за входна врата
0 86
В 34% от случаите, крадците използват външната врата, а на всеки 13 секунди се извършва влизане с взлом. Да, заключващите механизми не са единственото ниво на защита, което Ви е необходимо, но Вие можете да го подсилите, като разберете повече за ключ..
15 Aug Струва ли си да купим по-скъпа входна врата?
0 77
Всяка покупка е въпрос на приоритет – едни хора си купуват мотоциклети, други – автомобили; едни предпочитат евтини врати, други – по-скъпи. Нуждаете ли се обаче от скъпа врата? Всичко зависи от това дали имате нещо ценно в дома си; нещо, което да ис..
15 Aug Какъв тип интериорна врата е най-добра за апартамент?
0 83
Интериорните врати може и да са незабележими понякога, но са необходими на всеки апартамент. От това дали живеете в малък или голям апартамент; на влажно или горещ климат зависи и каква врата трябва да изберете.Врати за малък апартаментМалките апарта..
15 Aug Как да изберем сигурна входна врата на добра цена ?
0 89
Как да изберем сигурна входна врата на добра цена?Закупуването на сигурна входна врата е трудна задача за онези, които имат малки или никакви познания в тази област. И в това няма никакъв проблем, защото Вашата единствена задача е да се грижите за въ..
15 Aug Нови тенденции при интериорните врати 2019
0 64
Тенденцията при интериорните врати за новата 2019-та година е същата като при екстериорните – големина и масивност; изчистени линии и опростен дизайн. С други думи – минимализъм, който никак не прилича на минимализъм.Какво е минимализъм?Това е течени..
Показва 1 до 6 от 30 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност