Най-добрият начин да изберете цвят за интериорните си врати, а и за да научите повече за себе си, е като откриете що за човек сте. Изпълнителен и делови или интелигентен и спокоен? Позитивен и творчески или вглъбен и уверен? Когато видите кои са най-силните Ви качества, ще разберете и кой е най-подходящият за Вас цвят.

 

Перфекционист с добро сърце

Държите всичко да е в ред, на мястото си и готово за употреба. Изисквате емоционална сигурност в живота, умеете да наблюдавате околните и онези малки детайли в обкръжаващата Ви среда, които често остават незабелязани от другите. Имате отлична интуиция и харизма; по природа сте мечтател, творите и живеете със собствен ритъм. За такива хора като Вас най-подходяща е виолетовата палитра с всичките ѝ нюанси. По-тъмни, ако обичате уюта и спокойствието, и по-светли, ако предпочитате да изненадвате и да сте дръзки. Лилавото е пластичен пролетен цвят, съчетаващ се със земни, зеленикави тонове, сред които да разцъфне.

 

Организирани и независими

Цените високо реда и изяществото; елегантни сте и спретнати през деня и умеете да намирате съкровища през нощта. Притежавате изтънчен вкус, наслаждавате се на естетиката и на всички форми на изкуството. Притежавате мъдрост, която околните ценят, и сами се чувствате зрели. Бялото е Вашият цвят – доминиращо, невинно леко, чисто; символизиращо вечността и завършеността. Нищо чудно, че 52% от интериорните врати по цял свят са боядисани именно в бяло.

 

Решителни

Винаги изпитвате стремеж към нещо и обичате риска. Имате нужда от голямо физическо натоварване, напористи сте, енергични и склонни към импулсивни действия. Изпитвате дълбока симпатия към близките си, както и силни интимни желания към партньора си. Страст, мощ и любов – това са нюансите на червеното. Интериорна врата в огнено червено, череша, вишна и дори керемида е пълна с оптимизъм. Тя привлича погледите и лесно става център на внимание. Във всяка стая червената врата ще бъде водещият акцентиращ елемент на интериора.

 

Добродушни

Обичате да сте сред хора и да общувате с тях; да ги изслушвате и да им помагате. Вие сте лоялни, тактични и верни към приятелите си. Вечен оптимист, който винаги чака нещо прекрасно да се случи. Живеете на момента и се концентрирате върху тук и сега; върху човека, който стои срещу Вас. Оранжевото е най-подходящият цвят. Интериорна врата с портокалови нюанси ще направи деня Ви още по-ползотворен и значим и ще докаже на близките Ви, че могат да разчитат на Вас.

 

Изпитващи симпатия

Търсите вътрешен мир и абсолютната истина, но винаги полагате големи усилия да мислите за нуждите на околните. Имате консервативни възгледи и обичате да се оттегляте в „сенките“. Чувствителни сте, цените високо всеки човек в живота си и държите на репутацията си. Синьото ще напомни на хората, че въпреки необичайния Ви характер, Вие сте приятелски настроени и винаги сте отворени за тях. Синьото, както никой друг цвят, сваля стреса, напомняйки силно на море, небе и простор – все символи на свободата.

 

Контролиращи

Стремите се към власт, но имате и артистична страна. Има нещо царствено в маниерите и речта Ви. Цените вътрешния си свят и пазите най-големите си тайни само за себе си. Понякога сте драматични, ала никога не прекрачвате границата – определено знаете как да се държите с достойнство. Черното ще Ви помогне да се фокусирате върху детайлите, като в същото време ще накара домът Ви да изглежда шикозен и модерен. Мотивите в златисто ще подчертаят мистериозното около Вашата личност.

 

Откровени

Уважавате високо общите порядки и етикет. Изпитвате дълбока привързаност към семейството си. А също така имате специална връзка с природата. Ето защо зеленият цвят е идеален за Вашата интериорна врата. Колкото по-наситено и тъмно е зеленото, толкова по-дълбоки и гъсти са горите, в които се намирате. Вие не харесвате хаоса, предпочитате логиката и последователността, затова и зеленото се смята за цветът на гениите.


Всички интериорни врати можете да разгледате на нашия сайт : https://vratiabc.com/