В нашия шоурум на  Адрес : гр. Стара Загора бул. „Свети Патриарх Евтимий“ №130 можете да разгледате богато разнообразие от Входни и блиндирани врати. Нашите любезни консултанти ще Ви посъветват ако не сте сигурни какъв тип врата да изберете.

Има различни типове врати които да изберете за вашия апартамент или жилище, но тук най-важното е да сте спокойни и сигурни, че вратата е солидна и би могла да устои на опити за взлом и различни видове опити за манипулиране на обков и ключалка.

Много хора се фокусират при избора на врата върху това дали материала от който е направена е здрав и солиден но подценяват обкова – бравата и ключалката. А те са от особена важност, ако искате да си осигурите спокойствие и да защитите дома си. От значение е и дали вратата е инсталирана и монтирана правилно. Има възможности и за подсилен монтаж и инсталация, който ще Ви гарантира максимум защита от проникване с взлом и цел кражба.

Обкова който се включва при нас при една от сигурните ни входни врати –  ВРАТА ТЕРА 7 е :

– Регулируеми лагерни панти – 2 броя
– Пасивни шипове – 3 броя;
– Широкоъгълна шпионка
– Едностранно заключване ямкова брава с 3 шипa
– Патрон със защита против разбиване – спомага за по-добра защита
– Защита „Секюреми” – екстра сигурност при опит за взлом

Всички врати имат опция за регулиране и за монтиране както с ляво или дясно отваряне така и дали да се отварят навътре или навън. Ако не сте сигурни и какъв тип защита да изберете винаги можете да се свържете с нас и да уточним детайлите. Всяко жилище и  изискване към сигурността му  е различно и е добре да се консултирате преди да закупите вашата входна врата.

Всички модели входни врати можете да намерите тук : https://vratiabc.com/блиндирани/

Не се колебайте да се свържете с нас на :

Раб. време – Пон.  –  Пет. :  09:00 – 19:00 ; Събота : 09:00 – 15:00

Телефон : 0885 414 684

email : vrati_abc @ abv.bg

Vrati ABC